Ειδήσεις

Η Κένυα εκπέμπει SOS: Ένας Κύπριος τα βάζει με το Κιλιμάντζαρο για να σώσει τα παιδιά της Κένυας

By

on

Ο φοιτητής Μιχάλης Λεοντιάδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και έχει θέσει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά της Κένυας, μέσα από μια αρκετά δύσκολη διαδικασία.

Στις 18 Αυγούστου 2018, θα ανέβει το βουνό του Κιλιμάντζαρου με σκοπό να εξασφαλίσει το βασικότερο αγαθό για τα παιδιά της Κένυας, αλλά και για τον κάθε άνθρωπο, που δεν είναι άλλο από το πόσιμο νερό.
Το βουνό του Κιλιμάντζαρου αποτελεί το υψηλότερο βουνό της Αφρικής, με ύψος 5.895 μέτρα, κάνοντας την πρόκληση για τον Μιχάλη τολμηρή και κυρίως αξιέπαινη.Το χρηματικό ποσό που θα καταφέρει να μαζέψει ο Μιχάλης, θα αλλάξει τη ζωή πολλών παιδιών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχεια σε συνθήκες που δεν μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε.

Η Κένυα είναι μια από τις χώρες που ακόμα αδυνατούν να εξασφαλίσουν πόσιμο νερό και καλή υγιεινή στους κάτοικούς της. Το πόσιμο νερό -το οποίο για κάθε άνθρωπο του σύγχρονου κόσμου αποτελεί το βασικότερο αγαθό – για τους κατοίκους και κυρίως για τα παιδιά της Κένυας είναι απλώς μια πολυτέλεια. Τα παιδιά στην προσπάθεια τους να βρουν καθαρό νερό, χρειάζεται να περπατήσουν μεγάλες αποστάσεις, με αποτέλεσμα η υγεία τους να επιβαρύνεται και σε αρκετές περιπτώσεις να οδηγούνται μέχρι και στο θάνατο.

Βοηθάμε όλοι τον Μιχάλη να μαζέψει το χρηματικό ποσό που χρειάζεται, 2990 αγγλικές λίρες, για να ανέβει το βουνό του Κιλιμάντζαρου και για να βοηθήσει τα παιδιά της Κένυας. Δείτε εδώ

Είμαστε όλοι, λοιπόν, ένα κλικ μακριά από το να βοηθήσουμε τα παιδιά της Κένυας να έχουν ένα καλύτερο μέλλον και δικαίωμα για ζωή.

Ας συνεισφέρουμε όλοι, για έναν κόσμο χωρίς φτώχεια με ίσες ευκαιρίες…για ζωή!

About pambos

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *