Ειδήσεις

Οι μπουκ τρελάθηκαν δείτε τι ειδικά στοιχήματα βγάλανε για τις εκλογές

By

on

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος γύρος των Προεδρικών Εκλογών. Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης,ο Σταύρος Μαλάς ο οποίος υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ,  ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, και οι Χάρης Αριστείδου, Χριστάκης Καπηλιώτης, Ανδρέας Ευστρατίου και Μιχάλης Μηνάς είναι οι υποψήφιοι Πρόεδροι.

Μία στοιχηματική εταιρεία έσπασε όλα τα μέχρι τώρα καθιερωμένα στοιχήματα δηλαδή ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος ή ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι την δεύτερη Κυριακή και δίνει πλέον ποντάρισμα πάνω στα ποσοστά των υποψηφίων. Δηλαδή αν κάποιος υποψήφιος θα ξεπεράσει συγκεκριμένο ποσοστό ή όχι. Όμως το ακόμη καλύτερο είναι η διαφορά των υποψηφίων για παράδειγμα ο Διαφορά του Νίκου Αναστασιάδη από τον Νικόλα Παπαδόπουλο στον πρώτο γύρο θα είναι πάνω ή κάτω από 13%

Μπείτε εδώ για να βρείτε τα περισσότερα στοίχηματα για τις Προεδρικές εκλογές, γραφτείτε και πάρτε το μπόνους εγγραφής για να μπορείτε να παίξετε με τα διπλά λεφτά …..

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *