Ειδήσεις

Θες να παίζεις μονά τα Κυπριακά παιγνίδια μονά και στις καλύτερες αποδόσεις;

By

on

Θυμάσαι τις εποχές που έπαιζες μονό την νίκη της αγαπημένης ομάδας σου και χαιρόσουν την νίκη της διπλά; Δυστυχώς πλέον δεν μπορείς αφού πρέπει να είναι τετράδα ή μήπως μπορείς και δεν το ξέρεις; Πλέον μπορείς να τα παίξεις ΜΟΝΑ και μάλιστα στις πιο καλές αποδόσεις τις αγοράς. Ο τρόπος απλός….

Εδώ θα βρεις τα παιχνίδια του Κυπριακού Πρωταθλήματος για να τα παίξεις σαν μονά και στις καλύτερες αποδόσεις.

Ψάξαμε και σου βρήκαμε εδώ τις έξυπνες τετράδες, δηλαδή έτοιμες τετράδες που τα ξένα παιχνίδια είναι άχαστα. Για παράδειγμα η Τορίνο, η Ντόρμουντ και η Ελμπαρ να σκοράρουν έως 7 γκολ η καθεμία και Under 2.5 goals του Απόλλων Λεμεσού με την Νέα Σαλαμίνα σαν έξυπνη τετράδα με απόδοση 2,70. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η Τορίνο θα  βάλει 8 γκολ ή Ντόρμουντ ή η Ελμπαρ; Σίγουρα ΟΧΙ.

Εδώ θα βρεις τα παιχνίδια του Κυπριακού Πρωταθλήματος για να τα παίξεις σαν μονά και στις καλύτερες αποδόσεις.

Εκτός από τα έξυπνα μονά μπορείς να πάρεις και 100% bonus στην πρώτη κατάθεση σου, αλλά και ακόμη περισσότερα Freebet κάποιες συγκεκριμένες ώρες. Δηλαδή να βάλεις 20 ευρώ και να παίξεις με 45 ευρώ. Πραγματικά μία τεράστια προσφορά που δεν χάνεται ….. Όλα αυτά σε μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες, με live stream, άμεσες αναλήψεις, ποικιλία στοιχημάτων αλλά και δυνατές αποδόσεις.

Μην χάνεις την ευκαιρία και παίξε μονό την αγαπημένη σου ομάδα και κέρδισε πολύ δυνατά μπόνους

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *