Ειδήσεις

Βρες τον προπονητή του μήνα και κέρδισε 1000 ευρώ!

on

Αγαπάτε το κυπριακό ποδόσφαιρο και περνάτε ώρα απολαμβάνοντας τους αγώνες του νησιού; Ποια ομάδα υποστηρίζεται; ΑΠΟΕΛ; Ομόνοια; Απόλλωνα Λεμεσού; Ανόρθωση; Οπως και να έχει, όλοι αυτοί οι σύλλογοι, για να φέρουν τα αποτελέσματα που εσύ θες, χρειάζονται έναν ικανό κουμανταδόρο. Τον προπονητή που θα μπορεί να  τις οδηγήσει στις επιτυχίες.

Εδώ και καιρό υπάρχει η τιμή του “προπονητή του μήνα”. Λογικά το ξέρεις αυτό, αφού είναι ένα βραβείο που τρέχει εδώ και δύο χρόνια. Αυτό που δεν ξέρεις είναι η φοβερή ευκαιρία που θα σου παρουσιάσουμε τώρα.

Βρες και εσύ τον προπονητή του μήνα και μπορείς να… διεκδικήσεις το μερίδιό σου από τα 1.000 ευρώ δώρο που θα μοιράζονται σε όσους προβλέψουν σωστά. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρεία που σου παρουσιάζουμε, σου δίνει την ευκαιρία εάν προβλέψεις σωστά τέσσερις φορές, να μπεις στην κλήρωση
για ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη, που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Που γίνεται αυτό; Στην εταιρεία που έχει σούπερ προσφορά για τους φίλους του παρολί στοιχήματος και αν το στοίχημα σας χάσει από μόνο μια επιλογή επιστρέφεται το ποντάρισμα  πίσω!  

Ταυτόχρονα εδώ σου δίνεται  η ευκαιρία να έχεις ένα τεράστιο μπόνους με την εγγραφή σου, ενώ σου επιστρέφει και τα λεφτά σου όταν η… λευκή ισοπαλία σου χτυπά την πόρτα. Διαθέτει φοβερό παιχνίδι μέσα από το κινητό σου και σε στέλνει στα ουράνια σε Champions League και Europa..

ΓΡΑΨΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ  

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *