Προγνωστικά

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη: Τ’ όνειρο των Βάσκων

By

on

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη: Οι γηπεδούχοι έχουν καλή ψυχολογία, ύστερα από το μεγάλο διπλό κόντρα στην Θέλτα. Βλέπετε ξέφυγαν για την ώρα τουλάχιστον από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Copa Del Rey, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη (20:30): Οι “Σεβιγιάνοι” έχουν υψηλές προσδοκίες και στο Κύπελλο, οι οποίες φτάνουν μέχρι και την κατάκτησή του. Το έργο τους πάντως στη φάση των “8” δεν το λες εύκολο.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διανύει μία περίεργη χρονιά και φαίνεται πως κάτι πήγε λάθος στον σχεδιασμό για την τρέχουσα σεζόν. Ο Γκαριτάνο έχει περίσσια εμπιστοσύνη στους παίκτες του, όμως πρέπει κι αυτός ν’ αλλάξει κάποια πράγματα στην τακτική του. Οι Βάσκοι χαρακτηρίζονται από μία αφέλεια στο παιχνίδι τους κι αυτό τους έχει κοστίσει. Πριν τέσσερις μέρες πάντως πραγματοποίησαν ίσως την πιο μεστή τους εμφάνιση, κερδίζοντας 1-2 την Θέλτα του Βίγκο. Αυτό τ’ αποτέλεσμα, ίσως αποτελέσει οδηγό για τους γηπεδούχους, ώστε να μην κινδυνεύσουν στην La Liga.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Για την Σεβίλλη τα πράγματα και φέτος είναι ξεκάθαρα. Στοχεύει στην ευρωπαϊκή διάκριση, ενώ θέλει να βγει στο Champions League της επόμενης περιόδου. Ο Πάμπλο Μακίν θεωρείται ένας καταξιωμένος κόουτς στην Ισπανία και σίγουρα η δουλειά του στον σύλλογο, δεν περνάει απαρατήρητη. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι η νίκη είναι ο στόχος, όμως και η ισοπαλία με γκολ, θα είναι ότι καλύτερο για τους φιλοξενούμενους.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Copa Del Rey, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη (20:30): Βρισκόμαστε στον γύρο των “8” του Copa Del Rey και τα παιχνίδια είναι διπλά. Η Σεβίλλη είναι πιο ομάδα από την Μπιλμπάο, όμως οι Βάσκοι θέλουν τη διάκριση στο θεσμό. Εμείς λέμε να ποντάρουμε στο G/G, που πληρώνει 1,70 στην  Winmasters. 

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...