Προγνωστικά

Αμιέν-Ανζέρ: Ο γκρεμός χωράει μόνο έναν

By

on

Αμιέν-Ανζέρ: Μάχη επιβίωσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όποιος ηττηθεί θα μείνει για τα καλά στο γκρουπ των ομάδων, που θα βολοδέρνουν μεταξύ Ligue 1 και Ligue 2.

Ligue 1, Αμιέν-Ανζέρ (20:00): Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η έδρα διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί αύριο βράδυ, όμως εμείς το καταθέτουμε σαν ένα επιμέρους στοιχείο.

Η Αμιέν δεν έχει εκμεταλλευτεί σε κανένα σημείο της χρονιάς την έδρα της κι αυτό της έχει κοστίσει. Αυτές οι ομάδες στηρίζουν πολλά στο “σπίτι” και το κοινό τους και σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο Πελισιέ στηρίζει πολλά στους Κονατέ και Γκαντό, που είναι γρήγοροι επιθετικοί και το έχουν το γκολ. Βέβαια για να είναι παραγωγικοί, περιμένουν πάσες από τους μέσους του συλλόγου. Γενικότερα η παραγωγή ευκαιριών δεν είναι το φόρτε της Αμιέν.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Ανζέρ έχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα σ’ αυτή την αναμέτρηση. Είναι πάνω από την σημερινή της αντίπαλο στον πίνακα της βαθμολογίας. Ναι ακόμα και οι δύο βαθμοί παίζουν το ρόλο τους σε παιχνίδια, που κρίνουν πολλά στην υπόθεση-παραμονή στην Ligue 1. Ο Μουλίν είναι ένας κόουτς που δεν αγχώνει τους παίκτες του και πάντα τους συμβουλεύει να μην βιάζονται. Η τακτική που θ’ ακολουθήσει είναι συγκεκριμένη κι εγκρατής. Καλή άμυνα, κοντά οι γραμμές και χτύπημα μέσω των αντεπιθέσεων. Πλήγμα για τον σύλλογο ο τραυματισμός του Παζότ.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Ligue 1, Αμιέν-Ανζέρ (20:00): Τέτοια παιχνίδια συνήθως κρίνονται στο ένα γκολ. Δεν είναι εύκολο ν’ αποκρυπτογραφήσεις πως θα εξελιχθεί το ματς, όμως σαν πρώτη επιλογή, θα πάμε με τον άσο, στην τιμή του 2,75 στην  Winmasters. Τώρα αν θέλετε κάτι πιο σίγουρο το Under 2,5 goals, πληρώνει 1,60.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...