Προγνωστικά

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους: Διαφορετικές ομάδες, ίδιες φιλοδοξίες

By

on

Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους: Μεγάλο ματς στο Estadio de Vallecas, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος στο φετινό Champions League. Τεράστια φιλοδοξία, όμως πιστεύουμε πως αμφότεροι έχουν τις πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (22:00): Οι “μπιανκονέρι” έχουν εξασφαλίσει εν πολλοίς τον τίτλο στη Serie A, άρα έχουν όλο το χρόνο ν’ ασχοληθούν με την κάψα τους, που δεν είναι άλλη από την Ευρώπη.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ναι θα συμφωνήσουμε με όλους σας, πως δεν παίζει το πιο θελκτικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, όμως παραμένει αποτελεσματική. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “ροχιμπλάνκος”, ξέρει πως οι Ιταλοί είναι πολύ επικίνδυνοι στις κόντρα-επιθέσεις. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι παρεμφερής με το δικό του σκεπτικό κι είμαστε περίεργοι, να δούμε τι θα σκαρφιστεί. Το ζητούμενο για την Ατλέτικο, είναι ότι και να γίνει να μην δεχθεί γκολ. Να θυμίσουμε πως οι Κόκε και Κόστα είναι εκτός, λόγω τραυματισμού.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Η Γιουβέντους τώρα μπαίνει στα βαθιά. Η διοίκηση του συλλόγου έφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία μ’ ένα στόχο. Το Champions League. Το “σκουντέτο” το παίρνει χωρίς να κουραστεί, όμως ο Πορτογάλος σταρ ήρθε στο Τορίνο μ’ αυτή την προϋπόθεση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν χαίρει της απόλυτης εκτίμησης των Ιταλών κι απορούμε γιατί. Ο κόουτς των φιλοξενούμενων δεν ακούει τίποτα κι έχει επικεντρωθεί στο ματς, όπου περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάγκλας Κόστα.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (22:00): Στο στοίχημα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, όμως περιμένουμε χαμηλό σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το Under δεν μας αρέσει σαν απόδοση, γι’ αυτό λέμε να πάμε με το “Χ” ημίχρονο, που πληρώνει 1,80 στην Winmasters ενώ δείτε και τα 2-3 τέρματα, που προσφέρονται 1,91.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *