Προγνωστικά

Γιουβέντους-Πάρμα: Θα πληρώσουν τα σπασμένα οι “παρμέντσι”

By

on

Γιουβέντους-Πάρμα: Οι πρωταθλητές Ιταλίας αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ιταλίας με κάκιστη εμφάνιση και πλέον αφοσιώνονται στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Serie A, Γιουβέντους-Πάρμα (21:30): Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πως πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν, για να πάρουν αποτέλεσμα μέσα στο Allianz Stadium. Αν δεν βελτιωθούν αμυντικά, τότε θα φύγουν με πολλά γκολ στην πλάτη τους.

Η Γιουβέντους είναι πολύ περήφανη ομάδα κι άπαντες είναι πολύ στενοχωρημένοι από την εμφάνιση και την ήττα από την Αταλάντα. Βέβαια ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι δεν είπε κάτι αρνητικό για τους παίκτες του, αφού όλοι δικαιούνται μία κακή μέρα στη δουλειά. Οι “μπιανκονέρι” πάντως είναι σύνολο, που δεν θα μείνει στο παρελθόν και ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους παρμέντσι. Το βλέπουμε πάρα πολύ δύσκολο να υποστούν δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, μέσα σε τρεις μέρες.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Η Πάρμα είναι στην πολύ κακή θέση να φιλοξενείται από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, που είναι πληγωμένη κα διψάει για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ντ’Αβέρσα προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες του ένα πιο αμυντικό προφίλ, ώστε η ομάδα του να παίρνει περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Αυτό το πλάνο θ’ ακολουθήσει αύριο το βράδυ μπας και καταφέρει να κόψει βαθμούς από την πανίσχυρή αντίπαλό του. Ευτυχώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και θα είναι πάνοπλοι για την πιο δύσκολη αποστολή τους στην Serie A.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Serie A, Γιουβέντους-Πάρμα (21:30): Η Γιουβέντους πρέπει να μην κατέβει στα υπόλοιπα ματς της Serie A, για να μην κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Λογικά απόψε θα βγάλει αντίδραση και θα κερδίσει την Πάρμα. Στοιχηματικά τώρα θα ποντάρουμε στον άσο & Over 2,5 goals, που πληρώνει 1,64 στην Winmasters. Τώρα σαν μεγαλύτερη απόδοση δείτε και τα 2-3 τέρματα μ’απόδοση 2,00.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *