Προγνωστικά

Γουέστ Χαμ-Φούλαμ: Όλα στραβά κι ανάποδα για τα “σφυριά”

By

on

[wp-story]

Γουέστ Χαμ-Φούλαμ: Αν περάσει μια βδομάδα και το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει Premier League, τότε νιώθουμε ένα κενό. Ευτυχώς από αύριο το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, επιστρέφει μ’ ένα παιχνίδι αμφίρροπο.

Premier League, Γουέστ Χαμ-Φούλαμ (21:45): Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πασχίζει να κρατήσει την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, όμως δεν θα ποντάραμε τα λεφτά μας πάνω του.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να μην έχει κάνει νίκη στις τελευταίες αναμετρήσεις της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει βγει εκτός Ευρώπης. Απλά τώρα είναι αναγκασμένη να κάνει ένα καλό σερί, ώστε να προσεγγίσει την πρώτη εφτάδα της βαθμολογίας. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι πονοκεφαλιάζει για τους πολλούς τραυματισμούς, που έχει ν’ αντιμετωπίσει, αφού δεν υπολογίζει τους Νασρί, Γιαρμολένκο, Μπαλμπουένα και πιθανότατα εκτός θα μείνει και ο Τζακ Γουίλσιρ. Όλο το βάρος θα πέσει πάνω στους Τσικαρίτο και Κάρολ, για να έρθουν οι τρεις βαθμοί στους γηπεδούχους.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Η Φούλαμ τώρα ίσως πρέπει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, που μάλλον θα την βρει στην Championship. Οι οχτώ βαθμοί διαφορά από την 17η θέση, που δίνει παραμονή στην Premier League είναι τεράστια για τα δεδομένα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απέδειξαν πως δεν ακόμα δεν έχουν την ποιότητα και κυρίως το σθένος, για να παίζουν κάθε βδομάδα παιχνίδια υψηλής έντασης.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Premier League, Γουέστ Χαμ-Φούλαμ (21:45): Τα σφυριά έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού ουσιαστικά παίζουν μ’ ένα σύνολο, χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Εμείς λέμε να στοιχηματίσουμε υπέρ του άσου, που το βρίσκουμε την τιμή του 1,82 στην Winmasters.

[wp-story]

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *