Προγνωστικά

Θέλτα-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η επιβίωση των “Βάσκων”

By

on

Θέλτα-Αθλέτικ ΜπιλμπάοΟι γηπεδούχοι έχουν σαν στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο, όμως έχουν μείνει πολύ πίσω. Φέτος έχουν μεγάλο στόχο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

La Liga, Θέλτα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Η ομάδα του Γκαριτάνο βρίσκεται σε οριακό σημείο. Αν ηττηθεί κι αύριο το βράδυ, τότε την περιμένει μ’ ανοιχτές αγκάλες η Segunda Division.

Η Θέλτα την περασμένη αγωνιστική ήταν αρκετά καλή με την Μπαρτσελόνα, όμως κάποιες στιγμιαίες αδράνειες, της στέρησαν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Βέβαια ο σύλλογος του Βίγκο είναι έτσι φτιαγμένος και δομημένος, ώστε να μην είναι ευχαριστημένος με καλές εμφανίσεις. Ειδικότερα τώρα που ακόμα υπάρχει κίνδυνος να κατρακυλήσει κι άλλο στη βαθμολογία. Όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν ξανά μαζί τους τον Ιάγκο Άσπας, χάνοντας έτσι το μεγάλο τους όπλο στην επίθεση.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Τώρα για τους Βάσκους τι να πρωτογράψεις. Βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, είναι στην 18η θέση και ο υποβιβασμός είναι πια πολύ κοντά. Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Οι τραυματισμοί των Άλβαρεζ, Ρίκο, Γκαρσία και Λεκούε σίγουρα θα παίξουν το ρόλο τους, όμως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κανένας ποδοσφαιριστής δεν περισσεύει. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ψάχνει βαθμό ή βαθμούς, έτσι ώστε ν’ αναθαρρήσει βαθμολογικά.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

La Liga, Θέλτα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Ματς με πολύ μεγάλη σημασία κι ένταση. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, ενώ η ισοπαλία δεν βολεύει καμία. Εμείς θα πάμε με τα ασφαλή 2-3 τέρματα, που δίνουν 1,91 στην  Winmasters. 

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...