Προγνωστικά

Λάτσιο-Σεβίλλη: Διέξοδος η Ευρώπη

By

on

Λάτσιο-Σεβίλλη: Τα έχουν κάνει θάλασσα οι “λατσιάλι” και οι “ανδαλουσιανοί” σε Serie A και La Liga τον τελευταίο μήνα και ψάχνουν ένα αποτέλεσμα για ν’ αλλάξει η ψυχολογία.

Europa League, Λάτσιο-Σεβίλλη (19:55): Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πάνε μακριά στη διοργάνωση, αφού έχουν πολλά χρόνια να διακριθούν εκτός συνόρων.

Η Λάτσιο μπορεί να έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως η έβδομη θέση δεν αποτελεί πανάκεια για έναν σύλλογο, που ξεκίνησε με όνειρα τετράδας. Τώρα οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω, όμως στοχεύουν στην ευρωπαϊκή διάκριση, που τόσο πολύ τους έχει λείψει. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι ανησυχεί για την κατάσταση του Τσίρο Ιμπόμπιλε, ο οποίος πονάει στον μηρό και πιθανή απουσία του θα είναι καταστροφική για την ομάδα του. Μην περιμένετε ν’ ανοιχτούν οι γηπεδούχοι σε μεγάλο βαθμό, αφού η Σεβίλλη είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Οι Ισπανοί μοιάζει να ξεφουσκώνουν σιγά σιγά κι αυτό είναι ότι χειρότερο, αφού βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της χρονιάς. Ο Πάκο Μακίν μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και να διακατέχονται από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτό πρέπει να το αποβάλλουν… χθες, γιατί το Europa League είναι βασικός στόχος του συλλόγου.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Europa League, Λάτσιο-Σεβίλλη (19:55): Προσωπικά θεωρώ πολύ δύσκολο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Όπως καταλάβατε το G/G στην τιμή του 1,81 στην Winmasters, μας αρέσει πολύ και θα το ποντάρουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα και το “Χ” ημίχρονο μ’ απόδοση 1,96 είναι ένα σημείο safe.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...