Προγνωστικά

Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου: Έχουν στο “αίμα” τους το γκολ

By

on

Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των “16” του Champions League, ετοιμάζεται για την πρώτη του μονομαχία. “Κόκκινοι” και “Βαυαροί” θέλουν να προχωρήσουν ως το τέλος του θεσμού.

Champions League, Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου (22:00): Οι Γερμανοί είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον καιρό, σ ‘αντίθεση με τους Άγγλους, οι οποίοι έχουν τραυματισμούς, που τους έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Η Λίβερπουλ ναι μεν είναι πρώτη στην Premier League, όμως φαίνεται πως έχει χάσει τη σπιρτάδα και την φρεσκάδα, που την χαρακτήριζε πριν λίγο καιρό. Απουσίες και τιμωρίες βασικών παικτών, της έχουν κοστίσει, αφού δεν διαθέτει μεγάλο βάθος σαν ομάδα, όπως για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ για κακή του τύχη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του πολύτιμου Βαν Ντάικ (έχει κάρτες), ενώ και η κατάσταση του Λοβέρν δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Άρα καταλαβαίνετε πως η άμυνα των Άγγλων, κόντρα στην Μπάγερν θα νιώσει τεράστια πίεση.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα και θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με μοναδικό στόχο το διπλό. Εννοείται πως οι Ρόμπεν, Τολισό και Μπόατενγκ, που μάλλον δεν θα παίξουν είναι σημαντικά γρανάζια στη μηχανή των Γερμανών, όμως ο Νίκο Κόβατς έχει εφεδρείες ικανές να κάνουν τη διαφορά. Η Μπάγερν τον τελευταίο καιρό παίζει σαν μεγάλη ομάδα κι έχει καλές πιθανότητες να πάρει το διπλό στο Άνφιλντ.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Champions League, Λίβερπουλ-Μπάγερν Μονάχου (22:00): Η Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε εδώ και δέκα μέρες κι αυτόν την ξεκούρασε. Αντίθετα η Μπάγερν έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό και περιμένουμε να εμφανιστεί πολύ δυνατή στην Αγγλία. Θα ποντάρουμε στο G/G, που πληρώνει 1,55 στη Winmasters   όμως λέμε να ρισκάρουμε και με νικητή. Η Λίβερπουλ ψάχνει μια ηχηρή απάντηση να δώσει σε φίλους κι εχθρούς, άρα όπως καταλάβατε θα πάμε με τον άσο του 2,03.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *