Προγνωστικά

Λυών-Στρασβούργο: Σκούρα τα πράγματα για τους “λιονέ”

By

on

Λυών-Στρασβούργο: Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει αναμετρηθεί άλλη μία φορά φέτος, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0. Βέβαια τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες.

League Cup Γαλλίας, Λυών-Στρασβούργο (22:00): Οι παίκτες του Λαορέ έχουν μία ευκαιρία μπροστά τους, ώστε να προχωρήσουν στον τελικό του θεσμού. Εννοείται πως χρειάζεται υπέρβαση για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η Λυών θα μας τρελάνει τη φετινή χρονιά. Είναι η πλέον αλλοπρόσαλλη ομάδα όχι μόνο της Γαλλίας, αλλά ίσως και ολόκληρης της Ευρώπης. Ο Ζενεσιό βλέπει τους παίκτες του να τα θαλασσώνουν απέναντι στις θεωρητικά πάντα ανίσχυρες ομάδες και να είναι εξόχως ανταγωνιστικοί με τις λεγόμενες ισχυρές. Η δύναμη πυρός των γηπεδούχων είναι η επίθεσή τους, όπου εκεί δεσπόζει η παρουσία των Φεκίρ και Ντεπάι. Οι δυο τους αποτελούν το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου κι από αυτούς θα εξαρτηθούν πολλά στο ματς με το Στρασβούργο.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και σίγουρα δεν θα κάτσουν να χάσουν. Στο πρωτάθλημα μπορεί να ηττήθηκαν με 2-0 από τους “λιονέ”, όμως απέδειξαν πως έχουν ότι χρειάζεται για να βάλουν με δυνατούς αντιπάλους. Βέβαια στο Ζερλάν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια, για να έρθει η πρόκριση στον επόμενο γύρο του League Cup.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

League Cup Γαλλίας, Λυών-Στρασβούργο (22:00): Πιστεύουμε πως η καλή Λυών δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στο Στρασβούργο. Γι’ αυτό το λόγο εμείς θα ποντάρουμε στον άσο μ’ απόδοση 1,50 στην  Winmasters, ενώ και τα 2-3 τέρματα, που δίνουν 1,91 έχουν λογική.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...