Προγνωστικά

Μπλάκπουλ-Άρσεναλ: Περίπατος για τους “κανονιέρηδες

By

on

Μπλάκπουλ-Άρσεναλ: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μεγάλες βλέψεις στο θεσμό. Οι εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν είναι επιεικώς μέτριες κι αυτό τους έχει φέρει στη μέση της League Two.

FA Cup, Μπλάκπουλ-Άρσεναλ (19:30): Οι Λονδρέζοι τώρα δεν εντυπωσιάζουν, όμως απέναντι σε ομάδες κατώτερες βρίσκουν πάντα το δρόμο προς τη νίκη. Η σημερινή αναμέτρηση δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Η Μπλάκπουλ θα δει αυτό το παιχνίδι ως το σημαντικότερο της τρέχουσας περιόδου. Οι γηπεδούχοι μετρούν στα οχτώ τελευταία τους παιχνίδια, μόλις δύο νίκες κι αυτό είναι ενδεικτικό, για να κατανοήσει κάποιος, σε πόσο κακή κατάσταση βρίσκονται. Τώρα τι ζητούν από ένα ματς Κυπέλλου; Μα φυσικά να δείξουν στους εαυτούς τους πρώτα και στους αντιπάλους τους, πως είναι καλύτερο σύνολο απ’ ότι δείχνουν. Βέβαια πρωτίστως οφείλουν να προστατέψουν την εστία τους, η οποία παραβιάζεται πολύ εύκολα τη φετινή χρονιά.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Άρσεναλ από τη μεριά της ξεπέρασε τη συντριβή από τη Λίβερπουλ και στοχεύει να μπει σφήνα στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Βέβαια ο Ουνάι Έμερι δεν θα έλεγε όχι σ’ ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τους “κανονιέρηδες”, όμως αυτό ακόμα είναι μακριά, αφού βρισκόμαστε στον γύρο των “32”. Πάντως περιμένουμε εύκολη επικράτηση των φιλοξενούμενων, αφού βρίσκονται δυο κατηγορίες πάνω και είναι τρεις κλάσεις ανώτεροι.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

LaFACup, Μπλάκπουλ-Άρσεναλ (19:30): Η Μπλάκμπουλ θα κάνει ότι μπορεί από τη μεριά της, όμως δύσκολα θα τα φέρει βόλτα με την Άρσεναλ. Εμείς θα στηρίξουμε το Over 3,5 goals, που έχει απόδοση 1,95 στην  Winmasters.Τώρα αν θέλουμε κάτι πιο safe θα κοιτάζαμε το N/G, που δίνει 1,65.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...