Προγνωστικά

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Νίκη αλλιώς αντίο Ευρώπη

By

on

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Οι “πράσινοι” του Γιώργου Δώνη είναι εκτός φόρμας και φαίνεται πως η “κοιλιά” που κάνουν, δεν τους αφήνει ν’ ανέβουν στη βαθμολογία.

Superleague, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:00): Οι “Αρκάδες” τώρα ξεκίνησαν με όνειρα πεντάδας, όμως φέτος θα κάνουν “διάλειμμα” από την Ευρώπη, εκτός αν κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία δύσκολη θέση. Ο μίνιμουμ στόχος για την τωρινή σεζόν είναι ο τερματισμός στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας κι αυτό δεν το βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα. Οι “πράσινοι” που καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, θα έχουν στο δυναμικό τους τον Κουρμπέλη, όχι όμως τους Γιόχανσον και Ινσούα που είναι τραυματίες. Αν δεν έχει έρθει η νίκη και σ’ αυτό το ματς, η γκρίνια και η δυσπιστία θα κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Ο Αστέρας Τρίπολης του Γιώργου Παράσχου δεν ικανοποιεί με το θέαμα που προσφέρει. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός είναι γνωστός σε όλους μας για το ποδόσφαιρο, που υπηρετεί. Άμυνα, κοντά οι γραμμές, λίγες και καλές επιθέσεις. Τρομακτική η απουσία του Ιγκλέσιας που είναι όλο το κέντρο των “Αρκάδων”, ενώ θα λείπουν οι Πασαλίδης και Μανούσο.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Superleague, Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (19:00): Αναμέτρηση που καίει περισσότερο τον Παναθηναϊκό, παρά τον Αστέρα Τρίπολης. Οι “πράσινοι” πιστεύουμε θα φτάσουν στον θετικό αποτέλεσμα και το 1,85 της Winmasters σαν απόδοση μας κάνει και μας περισσεύει.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...