Προγνωστικά

Φροζινόνε-Λάτσιο: Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

By

on

Φροζινόνε-Λάτσιο: Οι γηπεδούχοι ναι μεν κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 την Μπολόνια, όμως παραμένουν φαβορί για να υποβιβαστούν στην Serie B.

Serie A, Φροζινόνε-Λάτσιο(20:00): Οι λατσιάλι, μπορεί να είναι κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο, όμως η πρόκριση θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση, που χρειάζονται.

Η Φροζινόνε είναι από το μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό, όμως όσο έχει μαθηματικές ελπίδες, θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, όμως ο Μπαρόνι πιστεύει στο θαύμα. Βέβαια η τύχη τον εγκατέλειψε, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Cassata F, Milinkovic-Savic S., Dionisi  Ariaudo L, Jordao B, Brighenti N.  Zampano F. Μόνο που διαβάσατε όλα τα ονόματα ξέρω πως κουραστήκατε. Φανταστείτε λοιπόν να ήσασταν ο προπονητής και να έπρεπε να δημιουργήσετε ομάδα, για να κερδίσει τους λατσιάλι. Δεν είναι απίθανο, αλλά είναι αρκετά δύσκολο.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Λάτσιο είναι το φαβορί της αναμέτρησης κι έχει και την ψυχολογία με το μέρος της. Γράψαμε και πιο πάνω πως η κούραση σίγουρα θα επηρεάσει τους φιλοξενούμενους, όμως η ποιότητα και το ταλέντο τους φτάνει και περισσεύει, για να πάρουν το διπλό, που θα τους κρατήσει εντός οχτάδας. Σίγουρα πρέπει να παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας για να τα καταφέρουν και πιστεύουμε θα το κάνουν.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Serie A, Φροζινόνε-Λάτσιο(20:00): Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ήρθε η ώρα για την Λάτσιο, να κάνει νίκη. Το διπλό άλλωστε στην τιμή του 1,70 της Winmasters, μας αρέσει αρκετά και θα το ποντάρουμε, χωρίς κανένα δισταγμό.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...