Προγνωστικά

Λαμία-Ολυμπιακός: Η υπέρβαση τελειώνει κάπου εδώ

By

on

Λαμία-Ολυμπιακός: Δεν θέλουμε να προεξοφλήσουμε τίποτα, όμως η ομάδα του Μάκη Χάβου τρύπησε το ταβάνι της, με την πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Kύπελλο Ελλάδος, Λαμία-Ολυμπιακός (17:00): Οι Πειραιώτες που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδος, δεν θα παραταχθούν πλήρεις, όμως δεν παύουν να είναι το φαβορί για πρόκριση στους “4” του θεσμού.

Η Λαμία προσγειώθηκε ανώμαλα με την ήττα από τον Παναιτωλικό με 0-2. Ο σύλλογος είχε ένα κρεσέντο από επιτυχημένα αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως οι φιλοδοξίες είχαν ανέβει. Τώρα με το αποτέλεσμα όλοι απογοητεύτηκαν μεν, όμως ίσως να τους κάνει και καλό. Πάντα μία αποτυχία λειτουργεί σαν ξυπνητήρι για προπονητή και παίκτες. Τώρα οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους την υπέρτατη πρόκληση. Ν’ αποκλείσουν τον Ολυμπιακό και να γράψουν ιστορία. Τα παραμύθια συνήθως έχουν καλό τέλος, όμως δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο για τον Χάβο και τους ποδοσφαιριστές του.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Ο Ολυμπιακός τώρα θα έχει αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, ελέω ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προβεί σε αλλαγές προσώπων, αφού θέλει να ξεκουράσει πολλούς βασικούς τους παίκτες, λόγω του κυριακάτικου ντέρμπι με τον “δικέφαλο του βορρά”. Βλέπετε το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός για τους “ερυθρόλευκους”. Κερδίζουν και μπαίνουν πολύ δυνατά στη μάχη του τίτλου. Διαφορετικό αποτέλεσμα θα κάνει το πρωτάθλημα αυστηρά υπόθεση των “ασπρόμαυρων”. Ο νεοαποκτηθείς Ντίας θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα απόψε τ’ απόγευμα.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Kύπελλο Ελλάδος, Λαμία-Ολυμπιακός (17:00): Πρώτος αγώνας για τη φάση των “οχτώ” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Λαμία θα προσπαθήσει να μην χάσει και ο Ολυμπιακός  να κερδίσει με όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Εμείς θα στηρίξουμε το “Χ” ημίχρονο, που πληρώνει 2,09 στην Winmasters, ενώ και τα 2-3 τέρματα στην τιμή του 1,91 δεν χαλάνε καθόλου.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *