Προγνωστικά

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το μισό πρωτάθλημα παίζεται στην Τούμπα

By

on

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας τους. Μετά από 34 χρόνια ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Superleague, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30): Οι “ερυθρόλευκοι”, που ομολογουμένως παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με νίκη, ξαναμπαίνουν γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με την ΑΕΚ μπορεί να έχασε δύο βαθμούς, όμως παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά έξι πόντων από τον σημερινό του αντίπαλο. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κάνιας, όμως έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Οι “ασπρόμαυροι” βολεύονται και με την ισοπαλία, όμως όλος ο κόσμος του “δικεφάλου” του βορρά, θέλει τη νίκη, που θα εξασφαλίσει κατά 99% τον τίτλο. Βέβαια μην ξεχνάτε πως όσες φορές οι γηπεδούχοι παίζουν σε γεμάτη Τούμπα τα θαλασσώνουν.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε στην αποστολή του ντέρμπι τους Σολδάνο και Ομάρ, όμως ο Μάρτινς συμπεριέλαβε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του. Οι ερυθρόλευκοι που μπαίνουν σε μία περίοδο με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, σκέφτονται μόνο το διπλό, που θα τους βάλει γερά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Κανείς πιστέψτε μας δεν έχει λησμονήσει το 0-1 του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μισή ευκαιρία και κέρδισε. Ίσως να χρωστάει κάτι η στρογγυλή θεά στους Πειραιώτες.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Superleague, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30): Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα τα δώσουν όλα στην αρένα της Τούμπας με στόχο τη νίκη. Εμείς πιστεύουμε πως το αμφίσκορο μ’ απόδοση 2,15 στην Winmasters, είναι ένα σημείο ιδιαίτερα ελκυστικό. Φυσικά και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και θα ρισκάρουμε με το διπλό, που πληρώνει 3,05.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *