Προγνωστικά

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Χρειάζεται του βαθμούς της νίκης

By

on

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Το πρόγραμμα του Αστέρας Τρίπολης και παραγγελία από τον χειρότερο εχθρό του να ήταν, θα ήταν πιο εύκολο από αυτό που έτυχε.

Superleague, Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Δευτέρα 19:30): Η βαθμολογική θέση των γηπεδούχων δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες  της ομάδας της Τρίπολης. Η Ξάνθη από την άλλη παίρνει αυτό που αξίζει μέχρι στιγμής παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό σύνολο.

Τι να πρώτο πεις για το πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης. Μπήκε στα βαθιά από την αρχή αφού έχει παίξει με όλες τις μεγάλες ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακο, Παναθηναϊκό) και σαν μην έφτανε αυτό, έχει παίξει και με τον Άρη και με τον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο, όπως και στο Αγρινίο. Ουσιαστικά έχει αντιμετωπίσει την πρώτη εφταδα της βαθμολογίας σε οκτώ αγωνιστικές. Από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. έχει πέντε και είναι στην 14η θέση και δεν του αξίζει. Όχι πως η Ξάνθη είναι εύκολος αντίπαλος αλλά η ανάγκη για βαθμούς θα επικρατήσει.

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Εξαιρετική η μέχρι τώρα παρουσία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα. Αήττητη από την πρεμιέρα που έχασε από το Παναθηναϊκό, από εκεί και έπειτα τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες με τις τρεις να είναι συνεχόμενες στις τελευταίες αγωνιστικές. Νίκη με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική με τα Γιάννενα εντός έδρας και νίκη για την διοργάνωση του Κύπελλο επί της Κασσιόπης στην Κέρκυρα με 0-1. Δεν έχει κάνει ήττα εκτός έδρα το φετινό πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Δευτέρα 19:30): Οι Ξάνθη είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος αλλά οι γηπεδούχοι δεν βλέπουν κάτι άλλο εκτός από την νίκη. Χαμηλός ο άσσος αλλά τον επιλέξουμε σε απόδοση 1,66 στην Winmasters, Θεωρούμε ότι έχει αξία το Over 2.5 σε απόδοση 2,30.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...