Προγνωστικά

Άβες-Πόρτο: Υποψιασμένοι “δράκοι”

By

on

Άβες-Πόρτο: Οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν να πέσουν, όμως τώρα τελευταία δείχνουν πολύ καλύτερη εικόνα. Αυτό όμως δεν τους εγγυάται πως θα πάρουν κι αποτέλεσμα απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Πορτογαλίας.

Primeira Liga, Άβες-Πόρτο (22:15): Οι “δράκοι” είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Αυτό προϋποθέτει νίκη στο συγκεκριμένο ματς, που είναι και το φυσιολογικό αποτέλεσμα, που περιμένουν όλοι.

Η Ντεπορτίβο Άβες είχαμε γράψει την προηγούμενη βδομάδα, πως οφείλει να γίνει πιο αποτελεσματική στον τομέα του σκοραρίσματος. Στο ματς του Λιγκ Καπ μ’ αντίπαλο την ισχυρή Μπενφίκα ήταν καλύτερη, όμως ξανά δεν πήρε τη νίκη. Ο Χοσέ Μότα δοκιμάζει πολλούς συνδυασμούς επιθετικών και μέσων με στόχο να βρει τη χρυσή τομή, όμως ακόμα τζίφος. Αν συνεχιστεί αυτή η αστοχία, τότε η ήττα από την Πόρτο είναι σχεδόν βέβαιη.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Οι φιλοξενούμενοι διανύουν καλή πορεία μέχρι τώρα. Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα, έχουν προκριθεί στους “16” του Champions League και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο χαίρει άκρας εκτίμησης από φιλάθλους και διοικούντες. Η Πόρτο δεν θα έχει μαζί της τους Αμπουμπακάρ και Οτάβιο, όμως έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει μια χαρά κι όταν δεν είναι πλήρης. Είναι το κορυφαίο σύνολο της Πορτογαλίας, όμως πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Primeira Liga, Άβες-Πόρτο (22:15): Οι “δράκοι” δεν συνηθίζουν να κάνουν μεγάλα σκορ, μακριά από το “Ντραγκάο” κι αυτό περιμένουμε να συμβεί με την Άβες. Με όλα τα παραπάνω το σημείο των 2-3 τερμάτων, που δίνει 2,00 στην  Winmasters μας καλύπτει σε απόλυτο βαθμό. Δείτε και το διπλό από ημίχρονο, που πληρώνει 1,75.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...