Προγνωστικά

Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ζέσταμα… με θέαμα στη Βαρκελώνη

By

on

Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Η μέρα σήμερα μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη αγωνιστική δράση, όμως το ματς της Ισπανίας θα μας χαρίσει θέαμα και θα μας κρατήσει.. ζεστούς πριν το Champions League.

La Liga, Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Δύο ομάδες που ξέρουν μπάλα, που έχουν χαρίσει ωραίο θέαμα στους φίλους του αθλήματος και που μας έχουν προξενήσει… εκπλήξεις, βρίσκονται αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι δεν αφήνουν το πόδι από το… γκάζι και δεν λένε να αφήσουν την πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με τίποτα. Στην έδρα τους δε, αναμένονται να είναι ακόμα πιο μαχητικοί και θα θελήσουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους από νωρίς ψάχνοντας το τέρμα που θα τους δώσει το προβάδισμα. Ο σύλλογος της Βαρκελώνης έχει σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και θα παλέψει πολύ γι’αυτό.

Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Το σύνολο των φιλοξενούμενων τώρα, προσπαθεί και αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε αγώνα που έχει δώσει, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει το breakthrough ώστε να φέρει τα επιθυμητά θετικά αποτελέσματα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο Βρίσκεται κάτω από τη μέση της κατάταξης ενώ στους τελευταίους πέντε αγώνες δεν έχει πετύχει νίκη. Αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους Βάσκους, που αν δεν συνέλθουν, ίσως υποβιβαστύν στη Segunda Division.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

La Liga, Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00): Οι πιθανότητες υποδεικνύουν πως η Εσπανιόλ θα είναι το φαβορί με την απόδοση 1,94 που βρίσκουμε τον άσο στη Novibet να μοιάζει έως και… δώρο για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Ακόμη, πιστεύουμε πως το όβερ 2,5 που πληρώνει σε τιμή 2,15 στη Novibet έχει εξίσου υψηλές δυνατότητες να επιβεβαιωθεί.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...