Προγνωστικά

Φροζινόνε-Kρεμονέζε: Με το Φετινό μας Τραίνο

on

Φροζινόνε-Kρεμονέζε: Η Φροζινόνε υποδέχεται την Κρεμονέζε για το τελευταίο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Serie B

Φροζινόνε-Kρεμονέζε (21:30): Στο Stadio Benito Stirpe του Φροζινόνε η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κρεμονέζε για την έβδομη αγωνιστική της Serie B. Πρόπερσι είχαμε ανέβει στο τραίνο της Τραπάνι και μας πλήρωνε σε κάθε σταθμό του, πέρσι ανεβήκαμε στο ασταμάτητο τραίνο της Βερόνα που δεν σταμάταγε να μας πληρώνει κάθε αγωνιστική. Φέτος ψάχνουμε το επόμενο τραίνο που θα μας πληρώνει.

Το τραίνο της Φροζινόνε έκανε μία στάση στην δύσκολη έδρα της Περούτζια. Εκεί ηττήθηκε με 1-0 παρόλο που είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στην Serie B αφού μέχρι τότε μέτραγε 4 νίκες (εντός με Μπάρι και Τσινταντέλα και εκτός με Άσκολι και Βερτσέλι) ενώ είχε έρθει ισόπαλη 3-3 με την Πεσκάρα σε ένα παιχνίδι καρμανιόλα που πήγαμε ταμείο έξυπνα χάρης στην επιλογή των κόρνερ.Φροζινόνε-Kρεμονέζε

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE

Από την άλλη η  Kρεμονέζε προέρχεται από την λευκή ισοπαλία με την Πεσκάρα εντός έδρας. Η Κρεμονέζε μπορεί να είχε την μπάλα στα πόδια της και να έλεγχε το παιχνίδι δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες και να τις τελειώσει με κάποιο γκολ σε αντίθεση με την Πεσκάρα που είχε περισσότερες ευκαιρίες με κάποιες να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.  Στο δεύτερο μέρος η Πεσκάρα ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη και πιο ουσιαστική.

Φροζινόνε-Kρεμονέζε (21:30): Η Φροζινόνε έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Serie B αρκεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρεμονέζε. Θα στηρίξουμε τον άσσο που τον βρήκαμε με απόδοση 1,75. Εναλλακτικά θα πάμε στα 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *