Προγνωστικά

Γερμανία-Ισπανία: Με υπομονή η παρέα του τρελόΣρέντερ

on

Γερμανία-Ισπανία (18:45): Αρχικά θα ήθελα να απολογηθώ για την κακή μας μέρα την Κυριακή. Ολοι έχουν δικαίωμα σε αυτό και εμείς το πάθαμε και με το παραπάνω. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τόσο κακό απολογισμό και οφείλουμε να το παρατηρήσουμε και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Δεν μπορούμε να κάνουν και κάτι, είναι αδιανόητο να κοιτάξουμε πίσω. Για αυτό θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ρεφάρουμε και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα, το ματς που ανοίγει την αυλαία στην προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Η Ισπανία όπως και σε κάθε ματς έχει τον πρώτο λόγο. Από την άλλη η Γερμανία μας έχει καταπλήξει σε όλο το τουρνουά, ο Σρέντερ κάνει παπάδες και ειλικρινά έχω μπερδευτεί για το πως μπορεί να χάσει τόσο άνετα από τους Ισπανούς. Δεν γίνεται όμως να σκεφτώ διαφορετικά το παιχνίδι, όση και να είναι η αντίσταση της Γερμανίας.

ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ STOIXIMAN ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Θεωρώ ότι οι Γερμανοί θα τα δώσουν όλα και θα πέσουν με ψηλά το κεφάλι. Ωραίες οι αποδόσεις και τα χάντικαπ που βλέπουμε στην αγορά, όμως θα προτιμήσω να τα πάω κόντρα. Τόσο πολύ, που θα ασχοληθώ με το +17.5 της Γερμανίας μέσω της Stoiximan που είναι στο όμορφο 1,55. Με άλλα λόγια να χάσει με 17 πόντους το πολύ και απλά να μας πληρώσει. Εναλλακτική μας σε αυτό το παιχνίδι, το over 147.5 στο δυνατό 1,57 που είναι μία αναμενόμενη επιλογή. Σκεφτείτε πως και οι δύο ομάδες σκοράρουν, οι Ισπανοί δεν σταματούν ποτε και ένα 82-67 είναι μια χαρά σκορ.

Κλείνω με ένα ειδικό. Νομίζω ότι δεν κολλάει στο ματς ο Ρόμπιν Μπενζίνγκ. Θα τα βρει σκούρα με τους ψηλούς του Σκαριόλο και το under 9.00 των πόντων του στο 1,87 είναι μια χαρά απόδοση.

Mπες εδώ και θα βρεις μία προσφορά ημέρας για τους αγώνες του Eurobasket

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *