Προγνωστικά

Κρίστιανσουντ-Ρόζενμποργκ: Δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα

By

on

Κρίστιανσουντ-Ρόζενμποργκ: Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τις κόστισαν την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στην βαθμολογία και τώρα δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Νορβηγία Α, Κρίστιανσουντ-Ρόζενμποργκ (Κυριακή 19:00): Στο  Kristiansund Stadion για την 19η αγωνιστική της Νορβηγίας διεξάγεται το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να θέλουν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Με τα φεγγάρια της είναι Κρίστιανσουντ άλλοτε σερί από θετικά αποτελέσματα και άλλοτε από αρνητικά. όλο αυτό αντικατροπτίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα, είναι ακριβώς στην μέση, δεν απειλείτε απ’τους ”κάτω” ούτε ουσιαστικά μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Στην έδρα της Μπόντο Γκλιμ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδωρήθηκε με τρία γκολ και τα άφησε όλα αναπάντητα. Τα παιχνίδια της είναι στα όρια του Over με τα περισσότερα να λήγουν στο εύρος των 2-3 γκολ.

 

Κρίστιανσουντ-Ρόζενμποργκ

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

Η Ρόζενμποργκ προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του Europa League απέναντι στην Ιρλανδική Κορκ. όλο αυτό τις κόστισε την γκέλα της προηγούμενη αγωνιστικής με την Στάμπαεκ εντός έδρας και την ευκαιρία να πάρει τα ηνία στο πρωτάθλημα, αφού η Μπραν έχασε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52′, απάντησε άμεσα στο 59′  φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, δεν κατάφερε την ολική ανατροπή και περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Σε 7 επίσημα και φιλικά παιχνίδια με την Κριστιανσούντ έχουν λήξει και τα 7 με G/G και οver 3.5, σε πολλά από αυτά το σκορ έχει ξεφύγει πολύ. Αρκεί να πούμε ότι συνολικά στις 7 μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν μπει 40 γκολ!!!

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….[/inbound_button]

Ρόζενμποργκ- Κρίστιανσουντ: Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών η Ρόζενμποργκ και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι. Σαν βασικό σημείο θα πάμε στο 2 σε απόδοση 1.75 στην Winmasters. Το συνδυαστικό 2/Over 2.5 μας δίνει απόδοση 2.55 και έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4433&bid=1933″ width=”” target=”_self”]Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream[/inbound_button]

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *