Προγνωστικά

Μονπελιέ-Λιλ: Η δεύτερη θέση περιμένει κάτοχο

By

on

Μονπελιέ-Λιλ: Οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορά μόλις δύο βαθμών και φυσικά θα παλέψουν για το τρίποντο. Σε καλύτερη κατάσταση μοιάζουν να είναι οι γηπεδούχοι.

Ligue 1, Μονπελιέ-Λιλ (20:00): Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν να έχουν ρίξει ταχύτητα, αφού έχουν να γευτούν τη χαρά κατάκτησης των τριών βαθμών, εδώ και έναν μήνα.

Η Μονπελιέ έκανε μεγάλο διπλό μέσα στο Μονακό με 2-1, δείχνοντας πως φέτος μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και παρουσία στο επόμενο Champions League. Ξέρουμε πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για να τελειώσει το πρωτάθλημα, καθώς οι ισορροπίες ανάμεσα σε όλες τις ομάδες εκτός της Παρί είναι πολύ λεπτές. Πάντως αν κάτι λέει αυτό οι φιλοξενούμενοι μπορούν ν’ανταποκριθούν και σε αργό τέμπο και σε γρήγορο. Επιπλέον ο Ζακαριάν είναι ένας κόουτς, που αρέσκεται ν’αφήνει ελέυθερους τους παίκτες του να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, παίζοντας έξω από το “κουτί” των οδηγιών.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Λιλ από τη μεριά της πρέπει κάπως να συνέλθει. Μπορεί ακόμα να βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, όμως αν συνεχίσει έτσι, γρήγορα θα βρεθεί στη μέση. Η ισοπαλία με την Λυών (2-2) δεν είναι κακό αποτέλεσμα, όμως απόψε ο αντικειμενικός στόχος, πρέπει να είναι το διπλό. Δεν θα χαθούν οι φιλονενούμενοι αν δεν κερδίσουν, όμως ένα σύνολο αν μπολιαστεί με τις ισοπαλίες ή ακόμα και με τις ήττες, τότε δεν είναι εύκολο να γυρίσει το τσιπάκι.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Ligue 1, Μονπελιέ-Λιλ (20:00): Περιμένουμε μία αναμέτρηση, όπου θα υπάρχει αρκετό θέαμα. Εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε το Over 2,5 goals, που πληρώνει 2,40 στην Winmasters  Σαν εναλλακτική και η ισοπαλία με απόδοση 3,10 δεν είναι απίθανο να επιβεβαιωθεί.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...