Προγνωστικά

Ουέσκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Πρόβα για την…La Liga

By

on

Ουέσκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο: Το πρώτο ματς είχε λήξει με 4-0, υπέρ των Βάσκων. Άρα όπως βλέπετε οι γηπεδούχοι, περιμένουν ένα θαύμα, για να βρεθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Copa Del Rey, Ουέσκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:30): Οι δύο αντίπαλοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό κι αυτό τους αναγκάζει να σκέφτονται μόνο το πρωτάθλημα.

Η Ουέσκα έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Σκεφτείτε πως έχει να γευτεί τη χαρα κατάκτησης των τριών βαθμών από τις 19 Αυγούστου, όταν απέδρασε με διπλό από την έδρα της Έιμπαρ. Το Κύπελλο σαφώς και δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους γηπεδούχους, που απλά θέλουν να πάρουν μία νίκη γοήτρου, αύριο, ώστε να έχουν καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια της σεζόν. Θα μου πείτε το επόμενο ματς ενάντια στη Ρεάλ, δεν ενδείκνυται για βαθμούς, όμως πλέον κάθε ματς είναι τελικός για τους παίκτες του Φραντσίσκο.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στον πλανήτη των Βάσκων. Η Αθλέτικ Μπιλμπάοδιανύει μία κάκιστη σεζόν και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αν δεν βελτιωθεί, η Segunda Division, την περιμένει μ’ανοιχτές αγκάλες. Ο Γκαριτάνο δεν είναι κακός προπονητής, όμως όταν στηρίζεσαι μόνο σε ντόπιο στοιχείο, μοιραία θα έρθει η στιγμή του αγωνιστικού κατήφορου, Όσον αφορά τώρα το αυριανό ματς, το 4-0 δίνει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να παίξουν χωρίς άγχος και να διασκεδάσουν το ματς, πριν επιστρέψουν στην σκληρή πραγματικότητα της Primera Division.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Copa Del Rey, Ουέσκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:30): Οι γηπεδούχοι θεωρούμε πως έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για να πάρουν τη νίκη γοήτρου. Δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης (πρέπει ν’αυτοκτονήσει η Αθλέτικ), όμως ο άσος του 2,75 της Winmasters  είναι πολύ ελκυστικός για να τον προσπεράσουμε.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

 

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...