Προγνωστικά

Πάμε να τα πάρουμε από το NFL ;

By

on

Προγνωστικά για το NFL: Πέμπτη εβδομάδα στο NFL και ο Ελλαδίτης Χρήστος Κοντογεώργος μας δείχνει τον δρόμο για το Ταμείο όπως μόνο αυτός ξέρει

Προγνωστικά για το NFL: New York Jets at Cleveland Browns

Το Cleveland καλά τα πάει… από ήττα σε ήττα και στο 0-4 για το ξεκίνημα. Τρώει αρκετά σκοραρίσματα στους αγώνες του και έχει ζόρια στην επίθεση. Παίζει στην έδρα του με μια ομάδα στα μέτρα τους μπορούμε να πούμε και εάν δεν κερδίσει τώρα, πότε θα το κάνει; Μπροστά στο κοινό τους οφείλει να τα δώσει όλα για τη νίκη αλλιώς το 0 στις νίκες θα κρατήσει για πολύ. Από την άλλη οι Jets είναι στο 2-2 και δείχνει σκληρή ομάδα ενώ έχει στάνταρ σκοράρισμα στους 20 πόντους. Αν και η νίκη των Browns πληρώνει επειδή είναι στο 0, θα πάω με το over γιατί στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους έχουν μεγάλα σκορ (31-2810-3124-1326-2024-2024-18). Το line είναι σε καλό επίπεδο στο 39.5 και για ομάδες που η μία (Jets) σκοράρουν συνήθως 20 πόντους και από την άλλη οι Browns θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη πρέπει να σκοράρουν επίσης 20 πόντους τουλάχιστον.

New York Jets at Cleveland Browns OVER 39.5 @1.93

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προγνωστικά για το NFL: Los Angeles Chargers at New York Giants

 

Σε αυτό το ζευγάρι μετά το τέλος του αγώνα κάποιος θα έχει κάνει την πρώτη του νίκη για φέτος, αφού και οι δύο ομάδες είναι στο 0-4. Δεν θα γράψω πολλά. Οι Giants ξεκίνησαν με 2 κακές ήττες και οι δύο τελευταίες τους είναι στο τσακι όπως και με τους Chargers που έχουν χάσει 3 από τους 4 αγώνες στο τσακ με πολύ μικρή διαφορά (21-2417-19 και 24-26), δεν είναι ομάδα του 0-4 και το παρελθόν με τους Giants είναι υπέρ τους εντός και εκτός με 3 στις 3 νίκες 37-1420-21 και 45-23.

Los Angeles Chargers at New York Giants 1 @2.40

Los Angeles Chargers at New York Giants 1(+3.5) @1.85

Το NFL σε περιμένει εδώ με τις καλύτερες αποδόσεις και τις πιο δυνατές προσφορές

 

Από τα δυνατά ματς της αγωνιστικής αφού οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι σε ίδια επίπεδα και το δείχνουν οι νίκες τους που είναι στο 3-1 και για τις δύο. Η διαφορά είναι ότι στους Panthers ο quarterback τους Cam Newton ξύπνησε για τα καλά και θύμισε τον παίκτη που το 2015 ήταν ο πολυτιμότερος και έφτασε την Carolina στο Super Bowl. Από την άλλη το Detroit είναι μια ισορροπημένη ομάδα όπου με την σκληράδα της κάνει νίκες, δεν είναι όμως η ομάδα που θα φτάσει ψηλά όπως η Carolina που έχει στόχους για να φτάσει και πάλι σε ένα Super Bowl. Το ρίσκο αξίζει.

Carolina Panthers at Detroit Lions 1 @2.15

Carolina Panthers at Detroit Lions 1(+2.5) @1.95

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

Με 3 επιλογές για την 5η εβδομάδα θα πάμε και θα έχουν ρίσκο αλλά οι αποδόσεις αξίζουν και μαζεύουν αρκετές πιθανότητες για επαλήθευση. Γενικά το NFL είναι απρόβλεπτο και θέλει προσοχή, οι έδρες δεν είναι όπως έχουμε μάθει στο ποδόσφαιρο και εύκολα “σπάνε”. Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε ….

Κοντογεώργος Χρήστος

Το NFL σε περιμένει εδώ με τις καλύτερες αποδόσεις και τις πιο δυνατές προσφορές

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *