Προγνωστικά

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας: Τα υψηλά εμπόδια έχουν και συνέχεια

By

on

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας: Η Πάλας μετά την Άρσεναλ αποσκοπεί στο να κόψει βαθμούς και στην έτερη ομάδα του Λονδίνου.

Premier League, Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (18:00): Οι “μπλε” δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο της απώλειας βαθμών, αφού θέλουν είτε να πατήσουν την κορυφή, είτε να μην απομακρυνθούν περαιτέρω από αυτήν.

Η Τσέλσι έχει δείξει πως τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια τα καθαρίζει, χωρίς μεγάλες δυσκολίες. Αυτό περιμένουμε να κάνει και κόντρα στην Πάλας. Ο Μαουρίτσιο Σάρι διδάσκει ένα ποδόσφαιρο, πολύ ελκυστικό, πολύ όμορφο στο μάτι και οι φίλαθλοι του συλλόγου μένουν ευχαριστημένοι από το θέαμα, που βλέπουν. Βέβαια ο Ιταλός τεχνικός ενδαφέρεται για αποτελέσματα και τίτλους, αφού διαφορετικά θα δει την πόρτα της εξόδου. Οι “μπλε” τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, όντας ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι αμελητέα ποσότητα όμως κι αυτό το αποδεικνύει συνέχεια. Μάλιστα την περασμένη βδομάδα, έκοψε βαθμούς από την Άρσεναλ, φέρνοντας 2-2. Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά με το αυριανό παιχνίδι; Μα φυσικά το γεγονός πως παίζει στο Στάμφορντ Μπριτζ. Φέτος όλοι οι αντίπαλοι της Τσέλσι έχουν φύγει με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα των “μπλε”. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και την δέκατη στροφή της Premier League.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Premier League, Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας (18:00): Η Πάλας είναι σύνολο, που ξέρει να παίζει κόντρα σε θεωρητικά ανώτερες ομάδες από αυτήν. Η Τσέλσι έχει δείξει πως δεν χαρίζεται σε κανέναν κι αν βρει χώρους, θα σε συντρίψει. Εμείς για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, θα πάμε με τον άσο & N/G, που πληρώνει 1,96 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...