Προγνωστικά

Τσέλσι-Σαουθάμπτον: Δύσκολοι καιροί για “Αγίους”

By

on

Τσέλσι-Σαουθάμπτον: Μετά την Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Χασενχούτι θα τα βάλει με μία ακόμα υπερδύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι συνέπειες μιας ακόμη ήττας, ενδέχεται να σημάνει συναγερμό.

Τσέλσι-Σαουθάμπτον (21:45): Οι “μπλε” έχουν κάνει ένα καλό σερί και έχουν εγκατασταθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Φυσικά θέλουν και το κάτι παραπάνω, αλλά αυτό, δεν εξαρτάται από αυτούς.

Η Τσέλσι ξεκίνησε με όνειρα τίτλου, όμως η πορεία της δεν ήταν ανάλογη. Οι πολλές γκέλες τον Νοέμβριο, την έβγαλαν εκτός στόχου και τώρα περιμένει μία ισοπαλία στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Σίτι, ώστε ν’ αναπτερωθεί λίγο το ηθικό της. Ο Σάρι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος όμως δεν αλλάζει το πλάνο του εύκολα κι αυτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι μειονέκτημα. Στην αναμέτρηση με τους “Αγίους” η εντολή θα είναι φουλ-επίθεση, αφού ο αντίπαλος είναι αδύναμος τακτικά και αμυντικά.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Σαουθάμπτον από την μεριά της ήταν ανταγωνιστική ενάντια στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, όμως μόνο για 40 λεπτά. Αυτό όπως καταλαβαίνετε αν συμβεί και αύριο, τότε είναι βέβαιο τ’ αρνητικό αποτέλεσμα. Καλώς η κακώς για ν’ αποσπάσουν οι φιλοξενούμενοι βαθμό ή βαθμούς από την Τσέλσι, χρειάζονται, τύχη, αποτελεσματικότητα και σωστή τακτική. Αν τα πετύχουν όλα αυτά, τότε ίσως κάνουν την έκπληξη. Κομματάκι δύσκολο μας φαίνεται, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

Τσέλσι-Σαουθάμπτον (21:45): Η Τσέλσι είναι σε καλή κατάσταση. Δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο, που παίζει, όμως παίρνει νίκες και μένει θεωρητικά στο κόλπο του τίτλου. Λογικά δεν θ’ αντιμετωπίσει προβλήματα από την Σαουθάμπτον, άρα θα ποντάρουμε στο 1ημ./1τελ., που δίνει 1,75 στην  WinmastersΣαν εναλλακτική και τα 2-3 τέρματα έχουν θέσει μ’απόδοση 1,91.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...