Προγνωστικά

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Λεπτές ισορροπίες στο Estadio de la Cerámica

By

on

Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Το κίτρινο υποβρύχιο έκλεισε κάκιστα το 2018, όντας στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το νέο έτος θέλει σίγουρα να το βρει ψηλότερα στην βαθμολογική κατάταξη.

La Liga, Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου, θέλουν το διπλό, για να μην μείνουν πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο Σολάρι έχει βρει το κουμπί των παικτών κι αυτοί τον σέβονται.

Η Βιγιαρεάλ έχει καταφέρει με τέτοιο υλικό να βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Ένα σύνολο ποιοτικό κι έμπειρο παίζει τόσο κακό ποδόσφαιρο, που κινδυνεύει να πέσει στην Segunda Division. Ο Γκαρσία το βλέπει αυτό κι έδωσε εντολή για σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συγκέντρωση. Δεν ξέρουμε αν αυτά αρκούν, για να πάρει τα πάνω της η ομάδα. Το πρώτο εμπόδιο για το 2019 πάντως είναι πολύ υψηλό και θα χρειαστεί προσπάθεια απ’ όλους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει κάπως βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα σε άμυνα κι επίθεση. Η αποχώρηση του Λοπετέγκι ήταν σωστή κίνηση από πλευράς Πέρεθ, όμως αυτό από μόνο του δεν λύνει όλες τις ανορθογραφίες. Οι “μερένχες” έχουν προβλήματα χημείας, δεν διαθέτουν πολλές εναλλακτικές και το πιο σημαντικό είναι πως δεν βγάζουν αυτή την αίσθηση κυριαρχίας, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Οι απουσίες παικτών όπως είναι οι Ασένσιο και Νάτσο είναι σημαντικές.

Στοιχημάτισε εδώ τις Κυπριακές Ομάδες σαν μονές….

La Liga, Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Θεωρούμε πως οι Μαδριλένοι θα μπουν δυνατά στο ματς, έχοντας ως στόχο, μόνο τη νίκη. Η Βιγιαρεάλ δεν θ’ αντέξει το σφυροκόπημα και τα 90 λεπτά, άρα το διπλό μ’ απόδοση 1,82 στην  Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...