Προγνωστικά

Μπέτις-Λεγκανές: Με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπιs

By

on

Μπέτις-Λεγκανές: Μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της Σεβίλλης, πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία στο αποψινό ματς με τη Λεγκανές.

Primera Division, Μπέτις-Λεγκανές (Δευτέρα 22:00): Η Μπέτις πήρε νίκη στο ντέρμπι της Σεβίλλης μετά από 5 χρόνια σε ματς με 8 γκολ (!) και πολύ θέαμα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπέτις σκόραρε 5 γκολ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο. Με 2-2 έληξε το πρώτο ημίχρονο, μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη η Μπέτις έκανε το 2-4 (63′,65′) και στο 67′ δέχτηκε τη μείωση. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τέγιο, δίνοντας στην ομάδα του μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Η ομάδα βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας 24 βαθμούς σε 18 ματς. Απέχει μόλις 4 βαθμούς από την 6η θέση και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πήρε τα πάνω της μετά την τελευταία νίκη, κέρδισε άφθονο χρόνο και υπομονή ο μέχρι πρότινος υπό πίεση προπονητής Κίκε Σετιέν. Τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξαν με no goal. Στα αγωνιστικά νέα, οι στόπερ Φεντάλ (12/3), Μάντι (16/0) και ο πρώτος σκόρερ Τόνι Σανάμπρια (12/7).

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Η Λεγκανές επέστρεψε στις νίκες μετά το εντός έδρας δύσκολο 1-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ της προηγούμενης Κυριακής. Μετά από ένα πρώτο μέρος στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες, Ρούγι και Κουέγιαρ, με καλές αποκρούσεις, η Λεγκανές ήταν εκείνη που πανηγύρισε το τρίποντο (1-0) χάρη σε τέρμα του Γκάμπριελ στο 76′. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα πήρε «αέρα» 9 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, πλέον βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς σε 17 αγώνες και μπορεί να γλυκοκοιτάξει και την Ευρώπη. Την Τετάρτη αγωνίστηκε στο «Θεράμικα» με τη Βιγιαρεάλ, ηττήθηκε με 2-1, όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εντός τη Ρέαλ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολοι οι Μπράσανατς (χαφ, 9/0) και Σιμανόφσκι (εξτρέμ, 13/2).

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Μπέτις-Λεγκανές: Η Μπέτις παίζει πολύ επιθετικά, η Λεγκανές θα περιμένει στην άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα. Το ματς ισορροπεί ανάμεσα σε under και over, διαλέγουμε τη μέση λύση του 2-3 γκολ του 1,90 της Winmasters.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *