Προγνωστικά

Λανς-Κεβιγί: Αν χάσει ετοιμάζει βαλίτσες για την 3η κατηγορία!

on

Λανς-Κεβιγί: Η Λανς παραμένει μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 7/7 ήττες και το ματς ενάντια στην Κεβιγί είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους γηπεδούχους.

Γαλλία Β, Λανς-Κεβιγί: (Δευτέρα 21:45): Η Λανς την Παρασκευή έχασε πάλι, έπαιξε το ντέρμπι κόντρα στη Βαλενσιέν και ηττήθηκε με 1-0. Δεν άξιζε να ηττηθεί η Λανς η οποία είχε την κατοχή στο 55% και ακριβώς τις ίδιες τελικές με τους γηπεδούχους. Το ματς γενικότερα ήταν ισορροπημένο και φαινόταν πως αν κάποια από τις δύο σκόραρε θα κέρδιζε την αναμέτρηση. Το κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 76ο λεπτό με τον Αλοέ και έφυγαν με τους 3 βαθμούς της νίκης. Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι η Λανς η οποία έχει ήδη προβεί σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, όμως τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμα. Οι βλέψεις για άνοδο έχουν ήδη ξεχαστεί, πλέον η ομάδα πρέπει να δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, αν και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Στο -5 από την επικίνδυνη ζώνη, μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό όλων στην ομάδα. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 16 γκολ παθητικό. Φρέσκος τραυματίας ο σημαντικός χαφ Μποστόκ (5/0). Παραμένουν εκτός ο μεσοαμυντικός Κουκού (4/0) και έμπειρος νεοαποκτηθείς χαφ Σαντόμ (1/0). Μακροχρόνιος ο επιθετικός Μαντρί (2/0).

Η Κεβιγί προέρχεται από σημαντική νίκη κόντρα στη Νανσί της οποίας επικράτησε με 2-0 εντός έδρας. Συγκεντρωμένη από την αρχή στα αμυντικά της καθήκοντα δεν έδωσε δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν το ρυθμό τους, Έπαιξε με υπομονή και την κατάλληλη στιγμή χτύπησε. Το 1-0 για τους γηπεδούχους από τον Γκάκπα στο 72ο λεπτό. Η ομάδα πήρε ψυχολογία μετά το γκολ και 4 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ντουαμέλ για να κλειδώσει τη νίκη. Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για την Κεβιγί η οποία έφτασε τους 5 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη 17η θέση, στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Πρώτο ματς που η ομάδα δεν δέχεται γκολ, στα πρώτα 6 ματς είχε δεχτεί τουλάχιστον ένα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χάνουν δεύτερο αγώνα ο αριστερός μπακ Βινιό (4/0) και ο στόπερ Μεντί (5/0).

Εδώ θα βρεις ανταγωνιστικές αποδόσεις, κορυφαία ειδικά στοιχήματα

Λανς-Κεβιγί: Η Λανς σε μαύρα χάλια δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Η Κεβίγι πήρε την πρώτη της νίκη και πλέον πάει στο Λανς με καλή ψυχολογία. Ματς ζωής και θανάτου και το σημερινό για τη Λανς, αν δεν πάρει το ματς θα πρέπει να ετοιμάζεται για την 3η κατηγορία. Πάμε στον άσσο σε απόδοση 1,83 της Stoiximan.

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *