Προγνωστικά

Λυών-Αταλάντα: Προϋποθέσεις για γκολ

on

Λυών-Αταλάντα: Η Λυών μετά τη γκέλα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λεμεσού θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο κόντρα στην Αταλάντα.

Europa League, Λυών-Αταλάντα (Πέμπτη 22:05): Η Λυών διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς μετράει 3 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Στο πιο πρόσφατο ματς για τη γαλλική Ligue 1 αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με τη Ντιζόν σε ματς ροντέο. Οι “Λιονέ” άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Φεκίρ, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν μόλις ε λεπτά αργότερα με πέναλτι, πριν κάνουν την ανατροπή με το ξεκίνημα της επανάληψης. Το 1-2 στο 53′, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν γρήγορα ανατροπή στην ανατροπή. Ο 19χρονος Αουάρ έκανε το 2-2 στο 60′ και στο 63′ ο Ντίας με πέναλτι το 3-2. Η Ντιζόν, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 65′ ισοφάρισε για το τελικό 3-3. Στο πρώτο ματς του Γιουρόπα γκέλαρε (1-1) κόντρα στον θεωρητικά κατώτερο Απόλλων Λεμεσού, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα αγωνιστικά, εκτός θα είναι ο αριστερός μπακ Μαρκάλ και ο δεξιός μπακ Ράφαελ.

Θες δυνατές αποδόσεις, πολλές επιλογές και Cashout δες εδώ …

Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Έβερτον την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ καθώς επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 3-0. Η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι μπήκε ορεξάτη στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά “καθάρισε” το ματς σκοράροντας 3 γκολ με τους Μασιέλο (27′), Γκόμεζ (41′) και Κριστάντε (44′). Στην επανάληψη έκανε σωστή συντήρηση του πλεονεκτήματος που της έδιναν τα 3 γκολ κι απλά κράτησε το σκορ στα ίδια, κακή εμφάνιση από την Εβερτον που είχε λίγες καλές στιγμές. Στο πρωτάθλημα η Αταλάντα έσωσε στο τέλος το βαθμό στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Φιορεντίνα, καθώς σκόραρε στο 90+4′ με γκολ του Φρέουλερ. Πιο πριν ο Γκόμεζ είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Ραφαέλ Τολόι (στόπερ) και Ζοάο Σμιντ (χαφ). Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Ίλισιτς.

Ενισχυμένο παρολί, cash out και μία προσφορά ημέρας μπορείς να βρεις μόνο από εδώ

Λυών-Αταλάντα: Δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και μπορούν να συνεισφέρουν αμφότερες στο σκοράρισμα. Πρώτη επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 1,75 από τη Stoiximan. Εναλλακτική επιλογή ο άσσος της Λυών στο 1,95, η οποία μπορεί να πάρει το ματς εκμεταλλευόμενη το αβαντάζ που της δίνει η έδρα.

[cool-fb-chat]

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *