Ειδήσεις

ΑΕΛ και Απόλλων αναζητούν την βελτίωση στην 2η αγωνιστική

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ΑΕΖ και ο Απόλλωνας δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και τα δύο ματς για τις ομάδες της Λεμεσού ξεκινούν στις 20:00 και ο στόχος τους είναι να δείξουν βελτιωμένες σε σχέση με τα ματς της πρεμιέρας. 

Η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 στην πρεμιέρα την Δόξα στο στάδιο «Κατωκοπιά-Επιστροφή» με γκολ του Morsay στο 8ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Χαραλάμπους δυσκολεύτηκε αρκετά και τώρα κόντρα στην ΑΕΖ θέλει να κάνει το 2 στα δύο, φτάνοντας τους έξι βαθμούς! 

Η νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.53, η ισοπαλία δίνει 4.20 και η νίκη της ΑΕΖ δίνει απόδοση 6.30 και το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.95, ενώ το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με 1.85. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το άλλο ματς της ημέρας είναι ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα Λεμεσού και πάλι στις 20:00 με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. 

Ο Απόλλων θέλει να ξεπεράσει την σοκαριστική ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον Οθέλλο στη Λεμεσό και μία νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα μπορεί να βοηθήσει. 

Η νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.93, η ισοπαλία δίνει 3.65 και η νίκη της Νέας Σαλαμίνας δίνει 3.85, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.72 και το Goal/No Goal δίνει 2.05. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *