Ειδήσεις

Αμφίρροπα εκτός έδρας ματς για Ομόνοια, Ανόρθωση

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Η δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος ξεκινά με δύσκολες αναμετρήσεις για την Ομόνοια και την Ανόρθωση, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Καρμιώτισσα και τον Οθέλλο αντίστοιχα. Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 20:00. 

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα στην Πάφο και θέλει να ξεκινήσει με δύο σερί νίκες, μετά το 4-0 επί της Νέας Σαλαμίνας με «αιχμή» την επίθεση της και τον σούπερ-φορμαρισμένο Μπεζούς που από τα ευρωπαϊκά ματς συνεχίζει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ χωρίς διακοπή!  

Η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.57, η ισοπαλία δίνει 4.15 και ο άσσος της Καρμιώτισσας δίνει 5.90, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.90 και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.91. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Στο άλλο ματς σήμερα, ο Οθέλλος υποδέχεται την Ανόρθωση στο «Αμμόχωστος» στις 20:00 και θέλει να κάνει μία ακόμη έκπληξη μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ η Ανόρθωση ξεκίνησε με νίκη 3-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας και θέλει να συνεχίσει στη νέα σεζόν με τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη του Οθέλλου δίνει απόδοση 3.50, η ισοπαλία δίνει 3.45 και η νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται με απόδοση 2.10, ενώ το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με 1.83 και το Under 2.5 γκολ δίνει 2.00. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *