Ειδήσεις

Δύο ματσάρες για να συμπληρωθεί η τετράδα! 

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Το παζλ των ημιτελικών του Euro U21 2023 ολοκληρώνεται σήμερα με τους δύο τελευταίους προημιτελικούς που προμηνύονται συναρπαστικοί! Η Αγγλία U21 αντιμετωπίζει την Πορτογαλία U21 και η Γαλλία U21 την Ουκρανία U21. Ποιοι θα περάσουν; 

Πιο αμφίρροπη δείχνει η μάχη της Αγγλίας με την Πορτογαλία. Η Αγγλία ήταν εντυπωσιακή στη φάση των ομίλων. Ήταν η μία από τις δύο ομάδες που ολοκλήρωσαν με το απόλυτο, 3 στις 3 νίκες, και αναμενόμενα πήρε την πρωτιά του ομίλου. Μάλιστα δεν δέχτηκε καν γκολ από Ισραήλ, Τσεχία και Γερμανία, ενώ κέρδισε και τα τρία ματς με 2-0! Η Πορτογαλία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τη Γεωργία και πάνω από Ολλανδία και Βέλγιο. Είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, με δύο GG και under 2.5 γκολ στα τρία ματς. 

Η νίκη της Αγγλίας έχει απόδοση 1.88, η ισοπαλία είναι στο 3.55 και η νίκη της Πορτογαλίας δίνει 4.00 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η πρόκριση της Αγγλίας παίζεται στο 1.47 και της Πορτογαλίας στο 2.70. Το ενδεχόμενο να δούμε παράταση είναι στο 6.00 και πέναλτι στο 6.10. Το over 2.5 γκολ θα το βρείτε με απόδοση 1.82 και το under 2.5 γκολ με απόδοση 2.00. Το GG δίνει 1.70 και το NG δίνει 2.07.

Αν βλέπετε την Αγγλία να κρατά και πάλι ανέπαφη την εστία της, η απόδοση είναι 2.67, ενώ αν πιστεύετε ότι θα κερδίσει ξανά με 2-0, ποντάρετε στο 9.75 στον Stoiximan!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Στον τελευταίο προημιτελικό η Γαλλία παίζει με την Ουκρανία. Η Γαλλία είναι η δεύτερη ομάδα που ολοκλήρωσε τους ομίλους με 3 στα 3, αφού κέρδισε Ιταλία, Νορβηγία και Ελβετία, με δύο GG και over 2.5 γκολ στα τρία παιχνίδια. Γενικά έχει πέντε over 2.5 γκολ στα οχτώ τελευταία ματς και τα τέσσερα ήταν over 3.5 γκολ! Η Ουκρανία ισοβάθμισε με την Ισπανία στον δεύτερο όμιλο, αλλά έχασε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία. Είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία (με τους Ισπανούς), με δύο NG και under 2.5 γκολ στα τρία ματς. Γενικά έχει τρία NG και under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. 

Η νίκη της Γαλλίας έχει απόδοση 1.60, η ισοπαλία είναι στο 3.95 και η νίκη της Ουκρανίας δίνει 5.50 στον Stoiximan! Η πρόκριση των Γάλλων δίνει 1.30 και των Ουκρανών 3.55. Το ενδεχόμενο να δούμε παράταση είναι στο 6.50 και πέναλτι στο 6.70. Το over 2.5 γκολ δίνει 1.83 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.98, ενώ το GG έχει απόδοση 1.85 και το NG είναι στο 1.90. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *