Ειδήσεις

Η Γεωργία απειλεί την Σκωτία!

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Ο πρώτος όμιλος των προκριματικών του Euro 2023, όπου συμμετέχει και η Κύπρος, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στο ξεκίνημα της διαδρομής τα φαβορί έχουν μείνει πίσω.

Η Ισπανία που ξεκίνησε ως το πρώτο φαβορί είναι στην τρίτη θέση, ενώ η Νορβηγία που «φοβίζει» λόγω Χάαλαντ έχει μόνο 1 βαθμό σε τρία παιχνίδια και είναι στην προτελευταία θέση, με την Κύπρο ουραγό χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς. Στην κορυφή βρίσκεται η Σκωτία με το απόλυτο, 3 στα 3, και ακολουθεί η Γεωργία με 4 βαθμούς. Έτσι η αποψινή τους μονομαχία επί σκοτσέζικου εδάφους ενδιαφέρει πολλούς, αφού θα ρίχνουν κλεφτές ματιές στο «Χάμπντεν Παρκ» και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. 

Η Σκωτία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στον όμιλο και έχει κερδίσει την Κύπρο και την Ισπανία εντός έδρας, ενώ το Σάββατο πέρασε και από τη Νορβηγία, σε ματς που δέχτηκε το πρώτο της γκολ σ’ αυτά τα προκριματικά! Η Γεωργία έχει φέρει ισοπαλία στην έδρα της με τη Νορβηγία, ενώ το Σάββατο κέρδισε την Κύπρο στην «ΑΕΚ Αρένα». Ποιος θα κερδίσει απόψε;

Η νίκη της Σκωτίας έχει απόδοση 1.50, η ισοπαλία είναι στο 4.00 και η νίκη της Γεωργίας δίνει 6.50 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η Σκωτία είναι αψεγάδιαστη ως τώρα, αλλά η Γεωργία φτάνει φορτσάτη στην αποψινή μάχη, αφού είναι αήττητη στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια της! Η τελευταία ήττα της ήταν τον Οκτώβριο του 2021. 

Η Σκωτία έχει τρία NG στα πέντε τελευταία ματς, ενώ στα δύο πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Το πρώτο γκολ το δέχτηκε στο «διπλό» επί της Νορβηγίας. Έχει επίσης επτά over 2.5 γκολ στα εννέα τελευταία ματς. Από την πλευρά της η Γεωργία έχει τέσσερα GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Το over 2.5 γκολ στην αποψινή αναμέτρηση έχει απόδοση 2.05 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.78, ενώ το GG δίνει 2.15 και το NG είναι στο 1.65 στον Stoiximan. Ο συνδυασμός GG και over 2.5 γκολ δίνει 2.82! Αν πιστεύετε ότι η Σκωτία μπορεί να κρατήσει και την Γεωργία στο μηδέν, ποντάρετε στο 1.87, ενώ αν βλέπετε τους φιλοξενούμενους να βάζουν 1 γκολ, η απόδοση είναι 2.52 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *