Ειδήσεις

«Κιτρινοπράσινη» μάχη για το Κύπελλο! ΑΕΛ – Ομόνοια με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις μόνο στο online betting της Meridianbet!

By

on

* Το παρακάτω δελτίο τύπου αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση

** ** ΑΕΛ – Ομόνοια σε ένα δυνατό παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον που θα είναι λεπτό προς λεπτό στο online betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο στη Meridianbet!

** ** Τελικός Κυπέλλου Coca – Cola.

Το ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου στρέφει τα βλέμματα του στο στάδιο ΓΣΠ, με ΑΕΛ και Ομόνοια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Οι δύο ομάδες θέλουν να σώσουν την χρονιά με την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, που θα τους εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Την αποψινή αναμέτρηση θα σφυρίξει ο καταξιωμένος Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ, με βοηθούς του τους Παύλο Γεωργίου και Πέτρο Πέτρου, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Kwiatkowski Tomasz Andrzej.

Άσκοπη θα ήταν η ανάλυση των τελευταίων αναμετρήσεων τους στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στο σημερινό κρίσιμο ματς.

Η κάτοχος του τροπαίου Ομόνοια κυνηγά το back to back και την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου στην ιστορία της. Στον αντίποδα η ΑΕΛ έχει πανηγυρίσει 7 φορές συνολικά τον τίτλου του δεύτερου τη τάξει θεσμού στο νησί.

Η προϊστορία:

Ομόνοια και ΑΕΛ θα συναντηθούν για τρίτη φορά σε τελικό μετά το 1988 και το 2012, με τους «πράσινους» να το κατακτούν και στις δύο περιπτώσεις.

Η ΑΕΛ μετρά μόλις μία νίκη στα 15 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

1439 AEL LIMASSOL VS OMONIA NICOSIA

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αγώνας χωρίς γυρισμό και για τις δύο ομάδες, καθώς σε περίπτωση που φύγουν χαμένοι από το σημερινό ματς η χρονιά αυτομάτως θεωρείται πλήρως αποτυχημένη.

Θα ποντάρουμε στην επιλογή (12&3+) νίκης μίας εκ των δύο και να σημειωθούν συνολικά 3+ γκολ.

Την συγκεκριμένη επιλογή την βρίσκουμε στο 2.61 στη Meridianbet καθώς είναι μια από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της ΑΕΛ με την Ομόνοια ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridian Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

«Παιχνίδι είναι, θέλει όρια»

«Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών».

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *