Ειδήσεις

Ντέρμπι «αιωνίων» στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας! Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας με ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις μόνο στην Meridianbet!

By

on

* Το παρακάτω δελτίο τύπου αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση

** ** Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας σε ένα δυνατό παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον που θα είναι λεπτό προς λεπτό στο online betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο στη Meridianbet!

«Αιώνιο» ντέρμπι στους τελικούς της ΑΒΑ League, με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα να κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο Βελιγράδι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Cedevida Olimpija και με νίκη 90-71 εξασφάλισαν την πρόκριση για τους τελικούς.

Με συνολικές νίκες 2-1 η Παρτιζάν απέδειξε την ανωτερότητα της και έστω κι δύσκολα πήρε το ζητούμενο.

Πρωταθλητής Σερβίας αναδείχθηκε για 23η φορά στην ιστορία του ο Ερυθρός Αστέρας, επικρατώντας εκτός έδρας με 82-72 της FMP και κατέκτησε τον τίτλο με σύνολο νικών 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» όντας σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν στη 17η συνεχόμενη νίκη τους και πλέον στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην Αδριατική Λίγκα.

Στις έξι τελευταίες συναντήσεις των δύο «αιώνιων», ο Ερυθρός Αστέρας μετρά τέσσερις νίκες έναντι δύο της Παρτιζάν.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις!

1906 KK PARTIZAN BELGRADE VS KK CRVENA ZVEZDA BELGRADE

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που αγνοούν την ήττα από τον περασμένο Μάρτιο. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Παρτιζάν που θεωρητικά δίνεται ως φαβορί λόγω έδρας.

Θα ποντάρουμε στην επιλογή (WINNER 2) νίκης του Ερυθρού Αστέρα με απόδοση 2.30 στην Meridianbet, που είναι μία από τις υψηλότερες της αγοράς. 

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridian Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

«Παιχνίδι είναι, θέλει όρια»

«Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών».

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *