Ειδήσεις

Ο «τελικός» της Γερμανίας με την Αγγλία 

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Η φάση των ομίλων του Euro U21 2023 ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του τρίτου και του τέταρτου ομίλου που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι μόνο η Αγγλία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και αναζητούν κάτοχο άλλα τρία εισιτήρια.

Η Γερμανία που αντιμετωπίζει την Αγγλία φτάνει στο φινάλε των ομίλων με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, αλλά εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα: πρέπει να κερδίσει το Ισραήλ την Τσεχία, αφού η ισοπαλία στο άλλο ματς δεν αρκεί στους Γερμανούς. Δύσκολη εξίσωση για την ομάδα του Αντόνιο Ντι Σάλβο… 

Αν και αδιάφορη θεωρητικά η Αγγλία, η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η νίκη της Αγγλίας έχει απόδοση 2.75, η ισοπαλία είναι στο 3.79 και η νίκη της Γερμανίας δίνει 2.68 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! 

Η Αγγλία κέρδισε Τσεχία και Ισραήλ και θέλει να κάνει το 3 στα 3 για να μπει φορτσάτη στα προημιτελικά. Μάλιστα πήρε και τις δύο νίκες της στον όμιλο χωρίς να δεχτεί γκολ! NG και under 2.5 γκολ και τα δύο ματς της, συνολικά έχει πέντε NG στα επτά τελευταία παιχνίδια και τρία σερί under 2.5 γκολ. Η Γερμανία ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα στο Ισραήλ και συνέχισε με ήττα από την Τσεχία, έτσι έχει δύσκολο έργο τώρα στο φινάλε. GG και τα δύο παιχνίδια στο γκρουπ, τέσσερα over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς.

Το over 2.5 γκολ στη σημερινή αναμέτρηση έχει απόδοση 1.75, με το over 3.5 γκολ στο 2.87, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 2.07. Στο 1.62 το GG, στο 2.22 το NG στον Stoiximan. Αν πιστεύετε ότι η Αγγλία θα κρατήσει και σήμερα ανέπαφη την εστία της, η απόδοση είναι 3.60, ενώ αν βλέπετε τη Γερμανία να βάζει 1 γκολ, ποντάρετε στο 2.62. Από την άλλη η Αγγλία πέτυχε 2 γκολ και στα 2 ματς της. Αν τη βλέπετε να πετυχαίνει και σήμερα 2 γκολ, η απόδοση είναι 3.55! Οι δύο νίκες της, δε, στον όμιλο ήταν με 2-0, σκορ που στο σημερινό παιχνίδι θα βρείτε με απόδοση 15.00 στον Stoiximan!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *