Ειδήσεις

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Ελλάδα;

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Η ΑΕΚ Αθηνών προετοιμάζεται ήδη για τη νέα σεζόν με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενισχύονται για να το αποτρέψουν. Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής στην Ελλάδα; 

Ήδη με τη λήξη του πρωταθλήματος και την ανάδειξη της ΑΕΚ ως πρωταθλήτριας για τη σεζόν 2022/23 ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, σας πρόσφερε αποδόσεις για τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!  

Εσείς αποφασίσατε πού θα ποντάρετε; Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να στέφεται πρωταθλήτρια στο φινάλε και να πανηγυρίζει τον τίτλο στην πρώτη της σεζόν στην «Αγιά Σοφιά». 

Το ενδιαφέρον πλέον έχει στραφεί στην επόμενη σεζόν. Πώς θα είναι το επόμενο πρωτάθλημα; Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής;  Αν μπορείς να προβλέψεις ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα σε ένα χρόνο, ο Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις τώρα. 

Πρώτο φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα θεωρείται η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με απόδοση 2.50, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά με απόδοση 2.75. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε τον τίτλο στο φινάλε, ακολουθεί με απόδοση 5.00 και ο ΠΑΟΚ με 5.50, ενώ πιο πίσω είναι ο Άρης στο 250.00. Για την έκπληξη θα βρείτε τον Ατρόμητο, τον ΟΦΗ, τον Βόλο, τον Αστέρα Τρίπολης στο 1000.00, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 3000.00 και τη Λαμία στο 4000.00. 

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *