Ειδήσεις

«Τελικός» από τώρα για την Ελλάδα! 

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Το παιχνίδι με την Ιρλανδία είναι το δεύτερο μόλις για την Ελλάδα στα προκριματικά του Euro 2024, αλλά μοιάζει με «τελικό». Γιατί στον δύσκολο όμιλο που έχει κληρωθεί η Εθνική Ελλάδας δεν έχει την πολυτέλεια της παραμικρής απώλειας απέναντι στις ομάδες που είναι θεωρητικά στα… μέτρα της.

Με τη Γαλλία και την Ολλανδία στον όμιλο της Ελλάδας, οι νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι εκ των ων ουκ άνευ για να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στα τε-τ-τετ με τους «δυνατούς» του γκρουπ. Γι’ αυτό και το τρίποντο απόψε κόντρα στην Ιρλανδία είναι αυτοσκοπός για την Ελλάδα, η οποία πάντως δεν έχει εύκολο έργο, όπως προκύπτει και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για το παιχνίδι. Η νίκη της Ελλάδας έχει απόδοση 2.26, η ισοπαλία είναι στο 3.32 και η νίκη της Ιρλανδίας δίνει 3.90 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η Ελλάδα μπήκε με το δεξί στα προκριματικά, κερδίζοντας στην πρεμιέρα στο Γιβραλτάρ με 0-3, ενώ είχε ρεπό τη δεύτερη αγωνιστική. Ο συντελεστής δυσκολίας απέναντι στους Ιρλανδούς είναι σίγουρα μεγαλύτερος, αλλά η νίκη είναι απαραίτητη πριν πάει στο Παρίσι για το ματς με την φιναλίστ του Μουντιάλ Γαλλία. Και η Ιρλανδία έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι ως τώρα: ξεκίνησε με ήττα στο Δουβλίνο από τη Γαλλία. Και για τους φιλοξενούμενους το παιχνίδι είναι σαν τελικός».

Τρεις αναμετρήσεις έχουν καταγραφεί ανάμεσα στις δύο χώρες από το 2000 ως το 2012 και η Ελλάδα είναι αήττητη: κέρδισε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με 0-1 και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας. Η Εθνική Ελλάδας έχει τέσσερα over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς της, επίσημα και φιλικά, ενώ στα δύο τελευταία δεν δέχτηκε γκολ. Η Ιρλανδία έχει πέντε GG στα επτά τελευταία ματς και τέσσερα over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. 

Το over 2.5 γκολ στο αποψινό παιχνίδι έχει απόδοση 2.55 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.52, ενώ το GG δίνει 2.15 και το NG είναι στο 1.65 στον Stoiximan. Το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ ούτε απόψε η Ελλάδα θα το βρείτε με απόδοση 2.27, ενώ το ενδεχόμενο να μείνει αυτή άσφαιρη δίνει 3.05.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *