Ειδήσεις

«Τελικός» πρόκρισης στα προημιτελικά! 

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro21 2023 έρχεται αυτό το διήμερο με πολλές εκκρεμότητες, αφού μόλις τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης (Αγγλία, Ισπανία και Ουκρανία). Κομβικά παιχνίδια λοιπόν σήμερα και ξεχωρίζει η μονομαχία ανάμεσα στην Πορτογαλία και το Βέλγιο για τον πρώτο όμιλο.

Στον όμιλο αυτό όλα είναι ανοιχτά, με την Γεωργία στην κορυφή (4 β.), το Βέλγιο και την Ολλανδία να ακολουθούν (2 β.) και την Πορτογαλία ουραγό (1 β.). Και οι 4 ομάδες έφτασαν στο φινάλε με ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση! Ακόμη και η Πορτογαλία μπορεί να περάσει αν κερδίσει το Βέλγιο και παράλληλα δεν κερδίσει η Ολλανδία την Γεωργία. Οπότε η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Βέλγιο είναι καθοριστική, με το Βέλγιο να προκρίνεται ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας αν χάσει η Ολλανδία. 

Η νίκη της Πορτογαλίας έχει απόδοση 2.41, η ισοπαλία είναι στο 3.66 και η νίκη του Βελγίου δίνει 3.20 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν με ήττα από τη Γεωργία και συνέχισαν με ισοπαλία κόντρα στην Ολλανδία, παρουσιάζοντας πρόβλημα στο γκολ: έχουν πετύχει μόνο 1. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν απόψε θα το βρείτε με απόδοση 4.05, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχουν 1 γκολ δίνει 2.72. Έχουν τρία NG και under 2.5 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Το Βέλγιο έχει δύο ισοπαλίες με Ολλανδία και Γεωργία και θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς (NG), και τα τρία ήταν under 2.5 γκολ. Το over 2.5 γκολ στη σημερινή αναμέτρηση έχει απόδοση 1.72 και το under 2.5 γκολ είναι στο 2.12, ενώ το GG δίνει 1.57 και το NG είναι στο 2.32 στον Stoiximan. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; Στο 5.80 η απόδοση για τον Οπέντα, στο 6.80 για Αραούχο, Βιτίνια και Φάμπιο Σίλβα στον Stoiximan!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *