Ειδήσεις

Το Euro U21 ξεκινά με ΜΑΤΣΑΡΑ!

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά η μπάλα δεν σταματά! Σέντρα στο Euro U21 2023 σήμερα, διοργάνωση που φιλοξενούν Ρουμανία και Γεωργία και που θα μας συντροφεύει ως τις 8 Ιουλίου. Έτοιμοι για δράση;

Η αρχή γίνεται σήμερα με 4 αναμετρήσεις για τον πρώτο (Γεωργία-Πορτογαλία, Βέλγιο-Ολλανδία) και δεύτερο όμιλο (Ουκρανία-Κροατία, Ρουμανία-Ισπανία), με τον αμφίρροπο αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ολλανδία να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον! Στο προηγούμενο Euro U21, πριν από δύο χρόνια, οι Ολλανδοί είχαν φτάσει στα ημιτελικά, όπου είχαν αποκλειστεί από τους Γερμανούς, ενώ οι Βέλγοι δεν είχαν προκριθεί στην τελική φάση! Αυτή τη φορά είναι συνεπείς στο ραντεβού και θέλουν να δείξουν ότι το Βέλγιο έχει μέλλον. 

Η νίκη των Βέλγων έχει απόδοση 3.67, η ισοπαλία είναι στο 3.66 και η νίκη της Ολλανδίας δίνει 2.20 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! 

Το Βέλγιο U21 έδωσε πέντε φιλικά παιχνίδια μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro U21 και έχασε μόνο το πρώτο εξ αυτών. Γενικά έχει μόνο μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια του, επίσημα και φιλικά, και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η Ολλανδία U21 είναι αήττητη στα 15 τελευταία ματς της! Και στην περίπτωσή της τα πέντε τελευταία ήταν φιλικά.

Τα τρία από τα πέντε τελευταία ματς του Βελγίου U21 είναι GG και over 2.5 γκολ, ενώ η Ολλανδία U21 έχει τέσσερα under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και εννέα NG στα έντεκα τελευταία ματς. Στο αποψινό παιχνίδι το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.85 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.05, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.98. Το GG είναι στο 1.65 και το NG στο 2.15 στον Stoiximan! Ο συνδυασμός GG και over 2.5 γκολ δίνει 2.10, ενώ ο συνδυασμός NG και under 2.5 γκολ είναι στο 2.55. Εξαιρετική η Ολλανδία ανασταλτικά, δεν έχει δεχτεί γκολ στα 9 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της! Το ενδεχόμενο να κρατήσει και σήμερα το μηδέν δίνει 2.95, ενώ το ενδεχόμενο το Βέλγιο να πετύχει 1 ή 2 γκολ δίνει 2.50 και 3.90 αντίστοιχα. Αν βλέπετε την Ολλανδία να μένει άσφαιρη, η απόδοση είναι 4.00, ενώ το ενδεχόμενο να βάλει 1 ή 2 γκολ δίνει 2.67 και 3.35 αντίστοιχα στον Stoiximan!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *