Ειδήσεις

Εληξε 0-0 το ματς; Σου επιστρέφονται τα λεφτά…

on

Οταν η… ρουφιάνα η μπάλα δεν μπαίνει με τίποτα στο πλεκτό, τότε ειλικρινά είσαι έτοιμος να σκάσεις. Το ξέρω φίλε. Το έχω περάσει και εγώ. Το χειρότερο δεν είναι να μην μπει απλά. Αλλά να το έχεις παίξει σε ένα δελτίο σου και να βλέπεις ο άσος σου με την μικρή απόδοση, το στανταράκι σου δηλαδή, να χάνεται επειδή ο τερματοφύλακας την είδε Μπουφόν. Να μένει το ματς στο 0-0 χωρίς σκορ και τα όνειρά σου για κέρδη, απλά να μηδενίζονται.

Η λευκή ισοπαλία, είναι ίσως η πιο σπαστική από όλες που μπορούν να έρθουν. Ευτυχώς όμως πλέον, ακόμα και αυτή, δεν στοιχίζει. Τι εννοούμε; Υπάρχει λοιπόν η εταιρείας που είναι πάντα στο πλευρό σου και σου επιστρέφει τα λεφτά σου όταν έρθει το 0-0. Η λευκή ισοπαλία έχει επιστροφή χρημάτων και πλέον ότι και να κάνουν οι γκολκίπερ, όσο παλτά και ας είναι οι επιθετικοί των δύο ομάδων, εσύ δεν μένεις με τον κουβά στο χέρι.

Με άλλα λόγια και πιο κατανοητά, έχεις την άνεση να σου  δίνεται μπόνους εγγραφής μέχρι 100%, μία τεράστια γκάμα από αθλητικά γεγονότα, που συμπεριλαμβάνουν παιχνίδια Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού επιπέδου, με περισσότερες από 25.000 ζωντανές επιλογές στοιχημάτων κάθε μήνα, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα εφαρμογή για να παίζεις από το κινητό σου. Ταυτόχρονα δεν χάνεις το δελτίο σου αν σπάσει το παρολί σου για ένα ματς και πλέον το 0-0 δεν σε στέλνει στον κουβά.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

About Χριστοφής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *