Ειδήσεις

Πάρε 20 Ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τα προκριματικά του Μουντιάλ

By

on

Αυτές τι μέρες σχεδόν όλα τα Πρωταθλήματα σταματούν γιατί έχουμε τα προκριματικά του Μουντιάλ. Τα πρώτα εισιτήρια έχουν βγει και στην Ευρώπη οκτώ ομάδες παίζουν αγώνες μπαράζ για να κερδίσουν τα 4 χρυσά εισιτήρια που οδηγούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας. Ελλάδα και Κροατία είναι το πρώτο ζευγάρι, Βόρεια Ιρλανδία-Ελβετία το δεύτερο, Δανία-Ιρλανδία το τρίτο και Σουηδία-Ιταλία το τέταρτο ζευγάρι. Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε ένα FRΕΕΒΕΤ 20 ευρώ για να παίξετε δωρεάν αυτά τα μεγάλα παιχνίδια.

Μπες Εδώ, γράψου και κέρδισε το FRΕΕΒΕΤ των 20 Ευρώ για τα προκριματικά του Μουντιάλ…. Μην αργείς

Εκτός από τα FRΕΕΒΕΤ μπορείς να κερδίσει και πλούσια δώρα και προσφορές. Αρχικά αν βάλεις 100 ευρώ θα παίξεις κατευθείαν με 200ευρώ και έτσι θα μπορέσεις να τα πάρεις από τους μπουκ. Οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ αν έρθει ένα παιχνίδι 0-0 τότε παίρνεις πίσω τα λεφτά σου, ενώ αν παίζεις παρολί θα ξετρελαθείς. Θα έχεις αύξηση στα κέρδη σου έως 60% ενώ για ένα παιχνίδι δεν χάνεις το παρολί σου….

Μπες τώρα εδώ και εκτός από τα FRΕΕΒΕΤ κέρδισε πολλά ακόμη δώρα και προσφορές. Μην χάνεις χρόνο γράψου Τώρα αν έβρισκες ένα εικοσαευρω στον δρόμο δεν θα το έπαιρνες;

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *