Ειδήσεις

Πολλές επιλογές και μεγάλες προσφορές για τον τελικό!

By

on

Πόσες κίτρινες; Θα υπάρξει αποβολή;

Παραμονή  του  τελικού  του Champions League στο Κίεβο και η στοιχηματική «αδρεναλίνη» ολοένα και ανεβαίνει. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μια από τις πολλές επιλογές που προσφέρει η Meridianbet  είναι και οι κάρτες, που θα μοιράσει ο διαιτητής της αναμέτρησης!

Αν πιστεύετε ότι στο αγώνα θα υπάρξουν περισσότερες από 4 κίτρινες κάρτες η απόδοση είναι στο 1.65,  ενώ αν εμφανιστεί το χρώμα της κόκκινης κάρτας τότε η απόδοση φθάνει στο 3.60! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ. 

Κόκκινη κάρτα  στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση είναι 8.00, ενώ στην επανάληψη στο 5.50!  Αποβολή για ποδοσφαιριστή της Ρεάλ  στο 6.00 και αποβολή για ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ στο 5.00! Άκρως ελκυστική και η απόδοση του συνδυασμού πέναλτι και αποβολής που φθάνει στο 9.00!  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *