Uncategorized

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Άρη Λεμεσού, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό είναι ΤΩΡΑ!

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Ένα ακόμη βήμα, ίσως και το δυσκολότερο, θέλουν να κάνουν σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, ο Άρης Λεμεσού και ο Παναθηναϊκός για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, ενώ η ΑΕΚ μετά την τραγωδία της προηγούμενης εβδομάδας θα δώσει τώρα τον πρώτο της αγώνα κόντρα στους Κροάτες της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ σε πολύ φορτισμένο κλίμα. 

Συγκεκριμένα, στις 20:00, η ομάδα του Σπιλέφσκι που συνεχίζει να ενθουσιάζει στα πρώτα προκριματικά ματς για το Champions League, αντιμετωπίζει τη Ράκοφ της Πολωνίας στη ρεβάνς της ήττας με 2-1, στο AlphaMega Stadium, που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο, καθώς η ομάδα της Λεμεσού παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει καταφέρει να προσελκύσει τους ποδοσφαιρόφιλους, ανεξαρτήτως προτίμησης. 

Η νίκη του Άρη δίνει απόδοση 2.32, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.35 και η νίκη της Ρακόφ δίνει 3.10, ενώ το Under 2.5 γκολ δίνει 1.75 και το Over 2.5 γκολ δίνει 2.10. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα κάνει δύσκολη την πρόκριση για τον Άρη, αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 1-0 την Μαρσέιγ στο πρώτο ματς, θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι Γάλλοι με τα πολλά εκατομμύρια που ξόδεψαν σε μεταγραφές φέτος, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το «κάζο» της Λεωφόρου και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς καλείται να πετύχει στο δυσκολότερο τεστ στα τρία χρόνια που είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το ματς σήμερα στις 22:00 κλείνει το πρόγραμμα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και η νίκη της Μαρσέιγ προσφέρεται με απόδοση 1.57, η ισοπαλία 4.15, ενώ η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται με απόδοση 5.80. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.93 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.88.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Τέλος, η ΑΕΚ στον απόηχο της τραγωδίας, σε βαρύ κλίμα ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό σήμερα στις 20:00 στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα με εντυπωσιακές εμφανίσεις και αποτελέσματα και στα φιλικά μέχρι τώρα έχει δείξει τις ίδιες… άγριες διαθέσεις! 

Η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δίνει 2.15, η ισοπαλία δίνει 3.35 και η νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.50, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.18 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.70. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About angela xristou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *