Προγνωστικά

Φιορεντίνα-Τορίνο: Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία

By

on

Φιορεντίνα-Τορίνο: Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τορίνο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Serie A οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα επιθετικά και θα δούμε ματσάρα.

Serie A, Φιορεντίνα-Τορίνο (Τετάρτη 21:45): Η Φιορεντίνα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μπενεβέντο την Κυριακή καθώς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 0-3. Δεν επιδέχεται κριτική το ματς καθώς η Μπενεβέντο είναι σίγουρα η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Οι «Βιόλα» πέτυχαν 3 γκολ με τους Μπενάσι (18′), Μπαμπακάρ (48′) και Τερό (66′) έχασαν άλλα τόσα, απειλήθηκαν ελάχιστα και έφυγαν πανεύκολα με τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές. Μετρούν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, απόψε έχουν πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Τορίνο που είναι ομάδα ίδιας δυναμικής με τους γηπεδούχους. Με over 2,5 έληξαν τα 3 τελευταία ματς της ομάδας ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα. Το περσινό ματς κόντρα στην Τορίνο στο «Αρτέμιο Φράνκι» έληξε με σκορ 2-2. Στα αγωνιστικά, εκτός ο εξτρέμ Ντίας (7/1) και ο μεσοεπιθετικός Σαπονάρα (1/0), που είναι τραυματίες.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η Τορίνο προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Ρόμα στο Κυριακάτικο ματς της 9ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, έπαιξαν πολύ φοβισμένα και έδωσαν την κατοχή στη Ρόμα περιμένοντας στο δικό τους μισό για να χτυπήσουν στην κόντρα. Στόχος να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα αλλά τελικά το σχέδιό τους δεν απέδωσε. Οι «Τζιαλορόσι» πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 69′ από φάουλ του Κολάροβ. Ως εκ τούτου η «Γκρανάτα» έμεινε για τέταρτο ματς μακριά από τις νίκες, τελευταίο της τρίποντο μέσα στο Ούντινε με σκορ 2-3 στις 20 Σεπτεμβρίου. Η Τορίνο υποχώρησε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 13 βαθμούς σε 9 ματς και ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο. Στα αγωνιστικά, συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ο βασικότατος φορ Μπελότι (7/3) και ο στόπερ Λιάνκο (3/0).

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ  

Φιορεντίνα-Τορίνο: Γρήγορο ρυθμό δίνει στα εντός έδρας ματς της η Φιορεντίνα, μπορεί να ακολουθήσει η Τορίνο και να σκοράρει. Πρώτη επιλογή το goal & over 2,5 του 1,75της Stoiximan. Εναλλακτική επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο το over 3,5 σε απόδοση 2,30που αξίζει να μπει ως ζητούμενο σε σύστημα.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League μπες τώρα εδώ

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *