Ειδήσεις

Η Ευρώπη καλεί για Άρη, ΑΠΟΕΛ!

By

on

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

Οι όμιλοι της Ευρώπης καλούν τον Άρη και τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα στη Σλόβαν και τη Γάνδη αντίστοιχα εκτός έδρας, στα πρώτα ματς των κυπριακών ομάδων στα play off του Europa League και του Europa Conference League. 

Στις 21:00 ρίχνεται στη μάχη πρώτος ο ΑΠΟΕΛ ρίχνεται στη μάχη πρώτος κόντρα στη Γάνδη στο Βέλγιο* και η ομάδα του Σα Πίντο που μετράει μόνο νίκες στην Ευρώπη, βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο εμπόδιο μέχρι σήμερα στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League.

Η Γάνδη προκρίθηκε στα play off αποκλείοντας την Πόγκον με 5-0 νίκη εντός έδρας και σίγουρα στην έδρα της εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή παρά την πρόσφατη ισοπαλία με 2-2 με τη Σεντ Τρούιντεν. 

Η νίκη της Γάνδης προσφέρεται με απόδοση 1.59, η ισοπαλία δίνει 4.67 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται με απόδοση 6.34, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.78 και το Goal/No Goal δίνει 1.95.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Στις 21:30 ρίχνεται στη μάχη πρώτος ο Άρης κόντρα στη Σλόβαν* και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σλοβακία. 

Οι Σλοβάκοι αποκλείστηκαν από τα προκριματικά του Champions League όπως ο Άρης, από την Μακάμπι Χάιφα, και το αστέρι τους είναι ο γνωστός από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς, Βλάντιμιρ Βάις που πέτυχε τρία γκολ, όσα έχει βάλει και ο Γιανίκ Γκομίς στην Ευρώπη για τον Άρη! 

Η νίκη της Σλόβαν δίνει απόδοση 2.42, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.49 και η νίκη του Άρη δίνει 3.33, ενώ το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.15 και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.70. 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του! 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *